Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Benim yaşadığım semtte kaldırımlar yenilendi. Ama yapılan rampalar kullanışlı değil!

yaser_89

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
benim oturdum semtte kaldırımlar yenilendi lafta rampa yapmışlar 1 karış yükseklik kalıyor rampa belediyeyi mahkemeye ve insan hakları mahkemesine vermeyi düşünüyorum yorumunuzu bekliyorum

Ben de çok çektim bu rampalardan,enson dilekceyle bildirdim.ve bildirdiğim her sokakta bulunan rampa yeniden düzenlendi.
ama yılmadan sürekli aradım...Tabi bizler için sorun tek değil ki,
Yaşadığım bu şehirde her yerde üst gecitler yükseliyor ama bizlere hizmet vermek için değil,sanki biz hiç yokmuşuz gibi davranılıyor.
Üst geçitleri kullanmaya teşvik için yolların orta bölümlerine teller çekiliyor.
Bu üst geçiti geçmek mi ?
Bu telleri aşmak mı?
Yoksa sesini dUyurmak mı? KOLAY

valla acayip bozuluyorum bu hale alcak kaldirim ariyorum cikmak icin birde bakkala yada biyere girk istedigimde illaki birisini yanimda goturmemlazim allah yardimcimiz olsun bizi hic ama hic dusunmemisler .baska seye geldimi konusmalari davranislari kendilerince iyi. ama bize deyil.

Belediye bu rampaları bebek arabaları ve pazar arabaları için yapıyor demi engellileri unutuyorlar çünkü rampayı yaparken sandalyeye binip denemiyorlar.

bu işin bir çaresi var oda zor iş bu işin başında bulunanları iğne ile 3 aylık felç edeceksin bir tanede en iyisinden tekerlekli sandalye verip sokağa atacaksın belki o zaman anlar lar ne halt yediklerini

biyo;

Baya insaflıymışsın arkadaş:eek:
3 ay demişsin bence ömür boyu felç ediceksin!
Kısasa kısas:eek: Sana yaşama hakkı tanımayana yaşama hakkı tanıyorsun senden örnek alsınlar...:eek:

Ersan, nedir buradaki son durum bilemiyorum, ancak şu yapılabilir.

Bence önce belediyeyi arayıp kendilerini kullanışsız rampalara davet et. Rampaların nasıl kullanılamadığını anlat ve tabii ki sorunun çözümü için önerilerini ilet. Hatta bu değişikliği 12 Haziran öncesine kadar yaparlarsa da eh 1-2 oy daha sizin partiye çıkarırız imajı yarat. :)

Mahkeme konusunda maalesef öneride bulunamayacağım.

2012 yi beklememi önerdiler 2012 de nolursa olsun mahkemeye ve insan hakları mahkemesine kadar götürecem baştaki düşünce engellisi kişiler naparsa yapsın pes etmiycem yorumlarınız için çok teşekkürler

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=2]2005 yılında çıkan Özürlüler Kanunu kamu kurumları ve belediyelere özürlüler için gerekli düzenlemeleri yapmaları konusunda 7 yıllık bir süre verdi. Bu süre 2011 yılı Temmuz'unda doluyor. Bu süreden sonra kamu kurumlarında ve belediyelerde engelliler için gerekli düzenlemeyi yapmayan kurumları engelli vatandaşlar mahkemeye verebilecek.

Bence siz Ağustos ayına kadar düzelme olmazsa hemen belediyeye dilekçe verin. Dilekçenize olumlu veya olumsuz yanıt almanızdan sonra 30 gün içinde, (30 gün içinde hiç yanıt gelmezse dilekçe tarihinizden itibaren 60 gün içinde) dava açabilirsiniz.
[/SIZE][/FONT]

saww;

ya arkadaş insaftan değilde en şerefsiz adamın bile bu duruma düşmesini istemiyorum çok zor yav

Üst Alt