Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben Nerde Hata Yaptım

Gökmen

Aktif Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
0
Bu gün, Bursa'dan Gemlik'e gelmek için bindim otobüse ama otobüste iğne atsan yere düşmez. Ortalara doğru ilerledim, neyse bir kaç dakika geçtikten sonra yanlışlıkla ayakta duran yaşlı bir amcanın ayağına bastım . Adam ''Yavaş olsana beee bu ne ?'' diye baya bir sinirli çıkıştı . ''Özür dilerim amca görüyorsun otobüs çok kalabalık istemeyerek oldu'' dedim . Adam dinlemiyor ama ''Yeter beeee bu ne ayağım hala ağrıyor öldürecek misin sen beni ?'' falan demez mi :D ''Amca tamam sorun yapma !'' dedim . Adam , ''Sorun yaparım ben zibidi ! Sus !'' dedi ve sol ayağımın üstüne çıkarak zıplamaya başladı :)))))))))

Saka gibi

Bende bindim ama epey oluyor otobus full dedigin gibi bi durak sabrettim indim taxiye bindim :)))sende yine amca cikis yapdi ben otobüsü ayakaldiracaktim amma oturandan daha fazla ayakta duran vardi kacdim :)

sen sinirini yenip inmişsin :) inmezsen benim gibi bir kurbana çatardin ..

Hahaha sen amcanın ayağına basarsan oda seninkine basar :D :D ayağıma bastın çocukkkk :)))

:D[FONT=Helvetica] Sendemi[/FONT][FONT=Helvetica] amcayı[/FONT][FONT=Helvetica] haklı[/FONT][FONT=Helvetica] buluyorsun[/FONT][FONT=Helvetica] uyuzz[/FONT]

Üst Alt