Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben iş kazası geçirdim. Sağ dirsek üstü kolumu kaybettim. SGK protezi karşılar mı?

hüseyin71

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Ben tır şöförüydüm iş kazası geçirdim sağ dirsek üstü kolum ampute oldu. sgk protez kolu tamamını karşılıyor veya bir kısmını mı eğer bilgi verirseniz teşekkürler .

Bildiğim kadari ile çok az kismini karsiliyor %20 yada %30 arasini SGKdan alirsin. Gazilerin protezlerini devlet karsiliyor ama engellilerin kini değil.

İş kazalarından SGK 5 kanalli protez kol ödemesi yapıyor. isterseniz yardımcı olabilirim.

[FONT=Arial]"Protez, araç ve gereçlerinin sağlanması, takılması, onarılması ve yenilenmesi, Sigortalıya, arızasına göre gerekli görülecek her türlü protez araç ve gereçleri Kurumca sağlanır, onarılır ve yenilenir."[/FONT]

Üst Alt