Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben 2003’te Darbe Yaptım

celal1973

Yeni Üye
Konular
462
Reaksiyonlar
0
11[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Arial]Ben 2003’te Darbe Yaptım[/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]15 Temmuz 2016 Cuma a[/FONT][FONT=Arial]kşamı22 sularında başlayan ve sabah saatlerine kadar devam eden yönetime el koymayıamaçlayan '' Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki bir cuntanın parlamenterdemokrasimize yönelik darbe girişimi''[/FONT][FONT="Arial"] oldu. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Sivil, asker, polis toplam 240 şehidimiz ve binbeşyüz’e yakınyaralımız oldu. Ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Çok şükür, kahraman polis ve yüce Türk milletimizin basiretiyle buhain darbe teşebbüsü engellenmiştir. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]En kötü demokrasi bile, askeri darbeden hayırlıdır. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Allah tekrarından korusun, ülkemize birlik, huzur, selamet versin…[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Ülkemizde televizyonlar günlerce günboyu darbe ile ilgili haberlerverdiler. Geçen yerel kanalda bir röportajda bir baba, oniki yaşındaki kızının;Baba, darbe ne demek, sorusuna cevap vermekte zorlandığını söyledi. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Evet ben 1980 darbesini hayal meyal hatırlıyorum, yedi yaşındaydım.[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Darbe, seçimler olmadan ülkenin seçilmiş yönetimini silahlı güçkullanarak ele geçirmektir. Ama bendeniz bu yazıda size 2003 yılında yaptığımdarbeden bahseceğim. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]İLAHİ AŞKLA YANANLAR[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Naçizane ben ilahi aşkla yananlardan değilim fakat kendimi sadeceilahi aşk denizinin kıyısına ulaşabilmiş bahtiyarlardan sayıyorum. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Artık gayem, Hem Allah’ın rızasını kazanabilmek, hem de O’nunsevgisini kaybetmemek için...[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Benkendimi bildim bileli bu dengesiz yürüme (Friedreich Ataksisi) hastalığım hepvardı. Dengesiz yürürken hep alay edilirdim. Bu yüzden hep içime kapanıktım. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Sankiböyle yürümeyi ben istiyordum. Ama neden böyleyim Allah’ım, diye hiç isyanetmedim. Her gece yastığa başımı koyunca, sadece düz yürümenin hayallerinikurardım. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Onaltıyaşımda bir kızla karşılaştık. Onu ilk gördüğüm anda gözlerimi ondanayıramadım. Hele o güzel gözleriyle bana ilk bakışında heyecandan kalbimduracaktı. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Bundansonra hayallerim sadece, normal bir insan gibi dümdüz yürümek ve dökmeden çaytaşımak değildi. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Sevdiğimkızın benim gücüme güvenip koluma girip yürümesi, bir toplulukta göz göze gelipbana hayranlıkla bakmasının hayaliydi de artık.[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Artık O, kalbimin zirvesine oturdu. Her zaman onu düşünürdüm. [/FONT][FONT="Arial"]Bilmediğimhastalığımı ve onun düz yürüyüşünü kafama takar, bu aşkın imkansızlığınıdüşünür, uyuyamazdım. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Arabeskaşk şarkıları dinler, sigara içer ağlardım. Arkadaşlarıma hep onunla anılarımıanlatırdım. Onu tanıyan birini görünce sabaha kadar ondan bahsetmesiniisterdim.[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Annem,babam, kardeşlerim bile neler yaşıyorlar, bu ev nasıl geçinir düşünmezdim.Neyse uzatmayayım isterseniz, O beni terk ettiğinde ondokuz yaşındaydım. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Moralbozukluğuyla bu hastalık ilerledi ve yirmi yaşında hastaneye yattım.[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Efendimtekrar hayatımı anlatıp sıkmayacağım. Yirmili yaşlarım engelli kadrosuylatekerlekli sandalyede çalışmakla, arabesk aşk şarkılarıyla ağlamakla ve hayatısorgulamakla geçti. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Düşün,düşün, düşün… Yeni kararlar almalıydım. 2002 de sigarayı bıraktım. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=5]HAYATIMIN DÖNÜM NOKTASI O MEKTUP[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Yaşım otuz olmuştu. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Hayatımın en önemli dönüm noktası 2003 yılında aldığım bir E-mail’dir.[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Biliyorsunuz E-mail ingilizce bir kelimedir ve elektronik mektupdemektir. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Stresli çalışma ortamında çalışırken bir e-mail aldım. Mailde birhikaye vardı. Hikayede anlatılan şeyleri düşünmemiz isteniyordu ve konuylailgili çarpıcı sorular soruluyordu. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][SIZE=5] [/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Arial]Mail,[/FONT][SIZE=5] insan, aynenhikayedeki gemiye bindirilen genç gibi, Allah’ı sevdiğini ispat etmesi içindünyaya sabır imtihanına gönderildi, [/SIZE][FONT=Arial]diye devam ediyordu.[/FONT][SIZE=5] [/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][SIZE=5] [/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][SIZE=5]Bizler de, gaflet uykusundan uyandığımızda, yani dünyamızın, uzaydenen okyanusta yüzen bir gemi olduğunun şuuruna vardığımız o an, hepimizmantıken şöyle sorgulamayız: [/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][SIZE=5]Biz dünyaya nereden geldik, Yaşamın gayesi nedir, Ölüm nedir,öldükten sonra başımıza neler gelecek, Ölen insanlar nereye gidiyor? , vs. … [/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Arial]Mailde, bu gibi sorularıncevaplarını Kuran-ı Kerim'de bulabilirsiniz, diyordu. [/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][SIZE=5]Ve Dünya hayatının değersizliği... Kalpten yapılan bir tövbe ilegünahsız yaşama başlanacağı... vs. gibi konularla ilgili ayetleri de, Kuran-ıKerim'de bulabileceğimizi belirtiyordu. [/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][SIZE=5]Ve e-mail yani mektup, [/SIZE]insan bu soruların cevabınıbulamazsa kalpten huzuru, mutluluğu asla yakalayamaz,[SIZE=5] diye bitiyordu. [/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Kuran’ınTürkçe mealini merak ettim ve Allah’ın nelerden bahsettiğini okudum. Altı yediayda bitirdim. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Amadefalarca okudum ve ayetlerdeki emirleri yapamaz mıyım diye nefsimle savaşagirdim.[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Bir sözvardır: “Oku, düşün, uygula,neticelendir” Uygulamaya tam olarak başlamam iki sene sürdü. 2006’dateyemmümle namaza başladım. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]DARBE[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Arabeskten zevk almaz oldum ve sanat müziğine meylettim. Artık TürkSanat Müziği dinliyorum. Yine ağlıyorum ama bu kez merhametten…[/FONT][FONT="Arial"]anlatacağım.[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]İmanın kalbe yerleşmesi için önce kalpteki putları kırmak vetemizlemek gerekir.[/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Para,kadın, şehvet, masiva (günah işlemek) , malayani (faydasız işler) gibi… [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Ben öncelikle samimi tövbe-istiğfar ederek kalbimi gözyaşlarıylayıkadım, sevgiyle boyadım ve artık kalbimin zirvesİne Allah’ıyerleştirdim. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Bu yaptığım işi, konuştuğum sözü Allah beğenir mi diye hep teyakkuzhalindeyim. Çünkü Allah herşeyi görür, duyar, bize şah damarımızdan yakındır. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Yani 2003’te darbe yaptım ve kalbimin idaresini nefis ve şeytandangeri aldım. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"](Nefis vücutta hakim olursa kalp kuyudadır. Ve Kuran’ın ipiylekuyudan çıkar. )[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Kuran’ınTürkçe mealini bitirdikten sonra, Peygamber Efendimizin SAV hayatını merakettim. Allah’ın en sevdiği kulu O’ydu ama ne çok çileler çekmiş. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]EfendimizinSAV ve sahabelerin hayatını empati yaparak okudum ve gözlerim yaşlarla doldu.[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Kainata iman gözlüğüyle bakınca her şey farklı görünüyor. Buhastalığımda benim kusurum yokmuş. Bu hastalık bana Rabbimin bir hediyesiymiş. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Mesela,önceden görmezden geldiğim bir engelli çocuğun yerine kendimi koyarak (empati)onun duygu ve düşüncelerini hissetmeyi öğrendim. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Rabbimistediği için namaz kılıyorum, ibadet ediyorum. Allah sevdiği için EfendimiziSAV ve sahabeleri çok seviyorum. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Anne,baba, akraba, eş, dost, komşu sevgisini Allah istediği için daha bir içtenseviyorum. Hatta bilirsiniz ki Allah, ana babaya öf! bile demeyin, diyor. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Namazla,iman kalbimde gitgide pekişiyor. Allah’ın yarattığı tüm kullarına sevgi, şefkatve merhamet besliyorum. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Namazlarımdasadece ailem değil 250 kişiye ismen –bazen- ağlayarak dua ediyorum. Allahaffedip bizi cennetine alırsa hiç ayrılmayalım istiyorum. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Dinden,oruç, namazdan uzak yaşayan sevdiklerime fırsatını bulunca yumuşak dillebildiklerimi anlatıyorum. Ama cehennemle korkutmadan sevdirerek… [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]İçimde herkese öyle SEVGİM var ki, inşallah hep beraber direkcennete girelim, o alevli ateşe hiç uğramayalım, istiyorum. Bunun içinçabalıyorum.[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]İşte ilahi aşk buna diyorlar. O kıza duyduğum aşk ilahi aşkayükseldi. Önceden herkese ondan bahsederken şimdi sözü hep sohbeti Canan’abağlıyorum. Yani, Allah’a… [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Ha şimdi diyeceksiniz ki, sen cennetlik misin ki herkesi kurtarmayaçalışıyorsun?[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Ben nefsimi en pislik yaratık olarak görüyorum ve Allah benicehenneme sürüklettirip attırsa haklıdır, çok günahkarım itiraz edemem, derimhep. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Sonra Allah tövbeleri kabul eder, çok affedicidir, rahmetisonsuzdur, der ümitlenirim. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Evet ilahi aşk, Allah’a samimi ibadet eden kul, Peygamberimize SAVlayık bir ümmet olmaktır. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]İlahi aşk, Efendimizin SAV sünnetine tabi olarak, ahlakıylaahlaklanmak ve O’nun tebliğ yolunu takip etmekle tezahür eder. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]İlahi aşkla yananlar küsmek, kızmak, yorulmak, nefret nedirbilmezler. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Yaratandan ötürü tüm insanları severler; öyle severler ki, ateşedoğru uçuşan kelebekleri kurtarmak için çırpınanlar gibi, durmadan sevgiylekoştururlar, yorulma bilmezler. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]***[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Fakat nefis ve şeytan beni gaflete düşürtüp tekrar bir darbe yapıpkalbimi ele geçirmek için fırsat bekliyor. Buna fırsat vermemek için namazadevam ediyorum ve sürekli Efendimizin SAV duasını tekrarlıyorum. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]“Allah’ım göz açıp kapayıncaya kadar bile olsa nefis ve şeytanlabeni başbaşa bırakma!”[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Dünya hayatındaki Allah’ı sevdiğimizi ispat etme imtihanı sonaerinceye, ölene kadar kalbimizin iman iktidarımızı korumalıyız. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]Bunun için fakir her namazımın sonrasında Hz Yusuf’un AS duasınıediyorum:[/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"]“… Allah’ım müslüman olarak canımı al ve beni salih kullarınınarasına kat.” [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"](Yusuf suresi, 101. ayet)[/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT="Arial"] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=4] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Celalin Penceresinden[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT]

Üst Alt