Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediyeler kendileri özürlü memur alım sınavı yapabilir mi?

serkanonline

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sevgili arkadaşlar bir sorunum var o yüzden sizlerden yardım bekliyorum.

belediyeler kendi özürlü memurlarını alabilmek için sınav açma hakları varmı yoksa ekpss ye bilidrim oradan mı memur olmak zorundalar.

belediyeler kendi özürlü sınavlarını yapabiliyorsa buna ait bir kanun tüzük madde varmı

engelli büro işçisi olarak işçi kadrosundan alımlarında kadro işçi memurların sosyal imkanlardan faydalanabiliyormu

şimdiden yardımlarınız için tşk ederim umarım bu sene bütün arkadaşlarımız işlerine kavuşurlar selam ve saygılarla.

(diE);

ilgine tşk ederim ben zaten kurslara katıldım ama işçi olarak alabiliyoruz deniyor memur olarak da ancak EKPSS ile alınıyor deniyor kendimiz sınav açamıyoruz deniyor . ama bir çok yer memur almak için kendileri sınav açıyor bunun kanunda bir yönetmeliği ve genelgesi var da belediyedeki çalışanlarmı bilmiyor onu araştırıyorum. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

onu belediye yada bimere ileteceksin dilekçeyle yoksa buradan yazsan kimse görmeyecek :)

daha önce belediye çalışan memur sayısına göre engelli memur için personel daire başkanlığından alım için talepde bulunuyordu alım için izin gelince gerekli resmi gazete ve ilanlarla duyuruyordu kendi sınav yapıyor ve alıyordu.ancak sanırım tüm memur alımları engelli personel sınavına bağlandı.

Tüm kurum ve kuruluşlar ekpss puanına göre atanma gerçekleştirecek.

Üst Alt