Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediye'de taşeron firmada çalışıyorum. Kadroya geçme durumu olabilir mi?

Bote48

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Mrhb. Ben Bilgisayar Öğrtmenliği Mezunuyum %45 raporum var ver Belediyede Taşeron kadrosunda çalışmaktayım yaklaşık 10 ay oldu. Benim bazı tereddütlerim var acaba Belediye kendi kadrosuna alıyor mu belli bir süre sonunda kadroya alıyor mu?
E kpss'e girdim 57 puan aldım.

Calistiginiz belediyenin eski calisanlarina veya danismaya sorabilirsiniz. Cunku belediyeler secimle degisiyor ister istemez kendi partisindeki adamlari alabiliyorlar.
Bu arada ekpssde genel kulturnve yetenekten kacar net yaptiniz acaba ogrenebilirmiyim ?
Iyi forumlar

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende belediyenin kendi firmasında calışıyorum belediyenin taşaron firması belediyenin kendi firmasına gececek kesin gibi bi sey

Kadro ekpss zorunlu degil bildim kadariyla o kanun taşeron kanunu

Bence benim şahsi görüşüm her kurumda özel veya kamu engelliler normal statüde çalışan bir kişiden daha fazla emek sarf ediyor

Üst Alt