Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bel fıtığı için yüzde kaç oran veriyorlar?

ugur10

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
8
Ameliyat oldum fakat çok zorlanıyorum sanki ayakta duracak kadar zorluk çekiyorum acaba heyete gireceğim zaman yüzde kaç oran verirler

merhaba,
yaklasık iki yıldır bel fıtıgım var.
ve ileri seviyede. artık son noktada yani.
bir üniversitede hizmetli memurum. ve bu işte calışmak gittikçe daha zor oluyor.

doktorlar amelıyat olmadan rapor vermıyor. bir doktor; 'saglık kurulundan yuzde 8 engelli raporu alırsın' demişti. bunu kuruma verip masa başı bır ışe gecebılır miyim?
bu raporu alabılır mıyım, nasıl alırım?
boyle bır rapor alırsam kurumun yıne de bır sey yapmama durumu olur mu?

bilenler, tecrube edenler varsa aydınlatabılır mi? ne yapmalıyım?

@davul osman,
Hayır böyle bir şey mümkün değil,Mr raporunu görsek alacağınız puanı söyler dik,ama öyle yüksek bir puan gelmez 7-8 puan doğrudur.

Ameliyatınızı olur gerekli yasal istirahat haklarınızı kullanıp işinize devam edersiniz.. ameliyatınız kötü geçip daha kötü olursanız bu daha sonra değerlendirilir.

Kurum amiriniz sizi idare edip daha rahat bir yerlere verebilir bunda herhangi bir mahsur yok.

Üst Alt