Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bel fıtığı için rapora oran eklenir mi?

celikler2025

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba Engelli raporu için başvuru yaptık heyete girdik %84 verdiler
'' Bel ve Boyun fıtığı '' var dedik MR görüntüleri sistemde yok diye puan vermemişler itiraz edip MR çektirsek puan 90 a çıkarmı nasıl bir yol izlemeliyiz.
Teşekkür ederiz.

Raporun Puanları

Yakın tarihli Mr raporunuz varsa buraya yapıştırın..kayda değer bir şey varsa itiraz edin derim.

@celikler2025,

Anladım.

%90 nı tamamlamak istiyorsunuz anladığım kadar.

Puan veriliyor ancak kayda değer bir puan gelmez..yani %90 nı tamamlamanız biraz zor gibi.

İtiraz için biz engel olmayalım.. itirazınızı il sağlık müdürlüğüne yapıyorsunuz.

@celikler2025,

Omurilik tümörüme %11 verildi. Boyun fıtığıma ise hiç bir şey yok. Çok bir şey bekleme

Bel boyun fıtığına ne kadar veriliyor nasıl veriliyor neden veriliyor detaylıca yazmıştım ama nedense mesajım silinmiş.. neden silindi onu da anlayamadım doğrusu?

Selamlar yeni tarihli raporumda boyun fıtığı 6 puan bel fıtığı 8 puan aldım ftv den bilginize güncel emar vardı ayrıca ameliyat hiç olmadım

Omurilik dar kanal lamino plasti ameliyatı ve boyun fıtığı ameliyatı ikisine nekadar puan verirler

Üst Alt