Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bedensel engelli annelerin özyeterlikleri ile ilgili araştırma yapıyorum..?

Aysunyonel

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba

2004 yılında geçirdiğim trafik kazası sonucu boyundan aşağı felç oldum. 3 yıl içinde fizik tedavilerle yürümeye ve işe başladım.

Kaza geçirdiğimde çocuk gelişimi bölümünde yüksek lisansımı yeni bitirmiştim. Şimdi doktoramı tamamlamaya çalışıyorum. Geçirdiğim bu süreçte yeğenlerimle oynarken ya da onların bazı ihtiyaçlarını gidermeye çalışırken çok yetersiz hissettiğim zamanlar oldu, eğer anne olsaydım neler hissederdim fikri ile araştırdığımda akademik olarak engelli anneler ile ilgili hiçbir veriye ulaşamadım.

Bu nedenle, doktora tez konumu BEDENSEL ENGELLİ ANNELERİN ÖZYETERLİKLERİ olarak belirledim, fakat şu an 3-7 yaş arası çocuğu olan 30 bedensel engelli annelere ulaşmam gerekiyor. Yardımınıza ihtiyacım var. Sevgiler saygılar.

Kendim engelli olduğum için yapılan bazı araştırmalara olan şüpheyi çok iyi anlayabiliyorum ama engellilerin anne olması ve çocuklarına yetebilmeleri açısından önemli bir akademik çalışma yapmak istiyorum. Maalesef ülkemiz bu konuda çok kısır. Yurtdışındaki makalelere baktığımızda ne kadar çok çalışma yapıldığını ve sonuç alındığını görüyoruz. Lütfen birbirimize destek olalım

Kendim engelli olduğum için yapılan bazı araştırmalara olan şüpheyi çok iyi anlayabiliyorum ama engellilerin anne olması ve çocuklarına yetebilmeleri açısından önemli bir akademik çalışma yapmak istiyorum. Maalesef ülkemiz bu konuda çok kısır. Yurtdışındaki makalelere baktığımızda ne kadar çok çalışma yapıldığını ve sonuç alındığını görüyoruz. Lütfen birbirimize destek olalım

bedensel engelli bi anneyim yardımcı olmak isterdim ama cocugum 7 aylık henüz, 3-7 yaş diye belirtmişsin

Uygun olan arkadaşlarımızın araştırmaya katkı sunması çok iyi olur. Destek olalım lütfen.

Çok teşekkür ederim. Maalesef 3-7 yaş arası çocuğu olan annelerle çalışmam gerekiyor çünkü Uygulamalar ve ölçekler bu yaş grubuna uygun. Yine de desteğinizi hissetmek çok güzel

Desteğinize teşekkürler.

Uygun olan arkadaşlarımızın araştırmaya katkı sunması çok iyi olur. Destek olalım lütfen.
Desteğinize teşekkürler

Son düzenleme:
Üst Alt