Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bazı kelimelerin gerçek anlamları :)

Capricorn

Aktif Üye
Konular
75
Reaksiyonlar
12
Ask : 1 sesli, 2 sessiz ve 2 aptaldan olusan sozcuk.

Bas agrisi : Kadinlar tarafindan en fazla kullanilan dogum kontrol yontemi.

Nanosaniye : Trafikte isigin yesile donmesi ve arkadaki hayvanin korna calmasi arasinda gecen sure.

Futbol : Kadinlarin kocalari yerine bilmeden evlendikleri nesne.

Hardware : Bilgisayarin software arizasi nedeniyle bozulmasi durumunda yumruklanan kismi.

Entellektuel : 2 saat boyunca seksten baska, birsey dusunmeyi becerebilen insanoglu.

Ekip calismasi : Butun suclari ekibin geri kalanina yuklemeyi saglayan calisma bicimi.

Doktor: Hastaliginizi ilaclarla iyilestiren, sonra da sizi faturalarla olduren kisi.

Patron: Gec kaldiginizda ise erken gelen, erken geldiginizde gec kalan kisi.

Gozyasi: Erkek gucunun, kadin gucu karsisinda bozguna ugratilmasina yarayan hidrolik guc birimi.

Soylenti: Ses hizindan bile hizli dagilan haberler.

Sozluk: Bosanmanin, nikahtan once geldigi tek yer

Baba: Doganin bize armagani olan banka.

Gulumseme: Pek cok seyi bir dogruya ceviren egri.

Iyimser: Kazayla nehre dustugunde banyo yapmaya baslayan kisi.

Diplomat: Size cehenneme gitmenizi oyle bir dille anlatir ki, bu yolculuk icin can atarsiniz.

Ofis: Gergin bir ev hayatindan sonra gevsediginiz yer.

Komite: Kendi baslarina hicbir sey yapamayan ve birlikte hicbir seyin yapilamayacagina karar vermek icin bir araya gelen insanlar.

bugün beni çok güldürdün Allah senden razı olsun :D :D

Teşekkürler arkadaşlar, gülemsetebildiysek ne mutlu bana..:)

Gerçekten mükemmel yakalanmış:D

hiç güldüremedin konunla akın bey sadece hatrın için hafif bi tebessüm edebildim hıhhh...

şaka şaka süper karşılıklar paylaşımın için sağol caprim :p:D

Üst Alt