Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başvuru tarihine değil de 2 ay öncesinin gelirine bakarak karar veriyorlar!?

gökçekız

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba ben birşey danışmak istiyorum.ben 2yıl öncesine kadar bakım parası alıyordum oğlum işe girince bildirdik ve para kesildi.şimdi oğlum işten askere gitmek için çıkıyor.bende tekrar maaşa başvurmak istedim.fakat eşimin maaşı uygun olduğu halde ocak ayından itibaren gelire bakarız diyolar o zaman zaten yüksek biz marttan sonra uygun oluyoruz neden geriye dönük hesap yapıyolar anlamadım.yeni sistem böyle yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

Ocak ayında uygun değildir Martta nasıl uygun oluyor onu anlamadık Lütfen anlatır mısınız gelir hesabı nasıldır?

anlattığım gibi oğlum işten çıkınca gelir düşüyor haliyle.tek maaş eşimin oluyor o zamanda uygun fakat marttan değilde ocaktan itibaren gelire bakarız diyolar

gökçekız

yok öyle saçmalık.başvurmazsanz maaş bağlanmaz istediğiniz kadar şartlarınız tutsun.başvuru tarıhınde tüm şartlarınız tutuyorsa başvuru edebilirsiniz onların karışmaya hakları yok dediğiniz gibi mart ayı için geliriniz tutarken onların biz ocakdan itibarene bakarık demeye hakları yok .onlara niçin böyle yaptıklarını sorun ve şikayet edecenızı söyleyın.böyle bir mantık olurmu. yav iyiki size oğlunuz şimdi askere gidiyo ama 1 yıl sonra gelınce gene işe girecek geliriniz gene gececek boşyere başvurmayın demeyıkler.amma acaıplermiş.şartlarınız tutuyorsa başvurun.red cevabı verırlerse cevabını yazılı ısteyın ve şikayet edın.

bulunduğumuz yerde bir atölyede çalışıyor .askere gidince tabi masrafları bizde olacak haliyle bir sene az bir zaman değil tabi gelince hemen iş bulması da mümkün değil o süre içinde almak istedik bana da saçma geldi bakalım ben genede başvurumu yapıcam.verdikleri cevap şöyle 3.ayda basvurusak üç aylık toplam eve giren parayı böleceklermiş.bekleyip 4.ayda baş vursam toplamı dörde böleceklermiş yani ilk üç ayda oğlımun aldığı parayı hep sayacaklar böyle saçmalık nasıl oluyor çok merak ettim.

gökçekız
oğlunuz şuan işten ayrılmış durumdaysa askere gitmiş yada gitmemiş farketmez.bu durumda çalırken aldıgı maaş gelıre dahıl edılırdı.şimdi çalışmadıgı için almadıgı maaşı nasıl gelir olarak hesaplarık dıo bi sorsana bu memura.sen get başvurunu yap dedıgı gibi çalışmadıgı halde hesaplama yaparsa itiraz dilekçesı ver sebebini öğren ve şikayet edecegını böyle bir saçmalık olmağacagını söyle ve böyle söyleyerek geç başvuru yaparak maaşın geç bağlanmasına sebep oldugu içinde şikayet et

gökçekız
evde bakım aylığında ortalama aylık gelire bakılır. 3 ayın ortalamasını almaları o yüzden.
siz yine de başvurunuzu yapın.

gökçekız
eşiniz emekli maaşını aylık olarak mı alıyor yoksa 3 ayda 1 mi alıyor.

Üst Alt