amicable
merhabalar...bunu duyduğuma üzüldüm ama beterin beteri vardır
...rahatsızlığınız konuşma güçlüğü bırakmadığı için çok şanslısınız gerçekten ... fb de hayvan hakları sayfam var ama yeni bir sayfa da açabilirim ilerki günlerde...Ben BURSA'da ikamet ediyorum,burda özel bir fizyoterapi merkezine gidiyorum 3 gündür,,,aa çok mu memnunum,, hayır!!! ama bir özel kliniğe daha gitmiştim,,ilk gün hizmeti beğenmediğimden para iadesi istedim...Bursa bu konuda çok yetersiz maalesef....devlet hastaneleri de felçli bile olsanız 3 ay sonrasına terapi günü veriyor...şaka gibi! Kocaeli Tıp Fakültesi de aklımın bir köşesinde yazılı kalsın...teşekkürler...arkadaşım benim rahatsızlığıma heüz teşhis konmadı...genetik test istediler,yaptırdım....onun sonucunda şayet test pozitif gelirse HNPP denen bi zıkkım hastalık var...herediter basınca duyarlı nöropati ismi,,,çok çok nadir görülen bir hastalık bu zıkkım...bu kesinleşmiş olacak,,henüz test sonucumu almadım....sağ elimde şuan uyuşma problemim var ama elimi kullanmamı engelleyecek bişiy değil...parmaklarımı kullanabiliyorum,,,kolumu da,,,fakat sol koluma göre biraz tutuk,,,,bacağımı hallettikten sonra bu kol işine de yönelicem
kısacası arkadaşım,,,hayatımda ilk kez böyle bir durumlar yaşıyorum,,10 a yakın doktor gördüm farklı branşlarda,,,hepsi biz böyle bir vaka görmedik diyolar....bakalım Allah büyük,,,gelişmeleri burdan yazarım yine...mutlu günler diliyorum size...ilginiz için teşekkürler