Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Basit yaralamada 1500 tl para cezası ödeyecekler bana..? [Hukuk]

basari

Aktif Üye
Konular
193
Reaksiyonlar
4
[FONT=verdana]evet beni bi kestel minübüs şoförü geçen 25 aralık günü 2 tl minübüs parasını veremediğim için darp etmişti kafamı yarmıştı dikiş atılmıştı kafama sonra paranı verim dediğim halde beni dövmüştü başımı belaya sokmamak için karşılık vermemiştim işte bu olayın davası geçende 2. celsede sonuçlandı minübüs şoförüne önce 3000 tl para cezası verildi şoför benim küfrettiğimi falan söylemişti tokat attığını söyledi [/FONT]
biggrin.gif
[FONT=verdana] halbuki kafama dikiş atıldı ama yinede minübüs şoförüne tahrik indirimi yapıldı ve 1500 tl para cezası verildi önceden sabıkası olduğu içinde erteleme yapılmadı 12 taksitle bu parayı ödücek şimdi bizim kanunlarda bi acayiplik var kişi beni darp etti fakat para cezasını devlete ödüyecek niye bana ödünmüyoda bu parayı devlete ödüo hukukdan anlayanların bu konudaki yorumlarını bekliorum[/FONT]

İyi'de 2 tl için kafanı yardırmaya değermiydi, verseydin adamın parasını.
10000 tl alsan ne olacak, değer mi.

2 tl yi bilerek vermedim değil o an param yoktu getircem dedim parayı bırakmadı magandalık yaptı yani normalde benim ücretsiz biniş kartım var fakat minübüslerde geçmio belediye otobüsü gelmeyince bende minübüse binmiştim

basari Engelli olmak demek her şeyi yapabileceğiniz anlamına gelmiyor , cebinizde paranız yok ise belediye otobüsünü bekleyeceksiniz . Dolmuş şoförü'nün sizi aracına ücretsiz alması sadece kişisel insiyatifi dahilinde olabilir başka türlü bir hak iddaa edemezsiniz. Hem daha sonra vereceğim nasıl mantıktır yaşadığınız şehirde aynı minibüs şoförünü görebilmeniz çok büyük bir şanstan başka bir şey değil . Karşı tarafın kaba kuvvet kullanması ne kadar nahoş bir durum olsa'da sizin hal tavır ve düşünce şekliniz'de o derece arsızlık ve yüzsüzlük içeriyor .

millet vekili gibi dokunulmazlığı var engelli vatandaşların bundan haberiniz yok heralde..bu kafa değişmeli.bazen milletin biz engellilere neden tuhaf baktıklarını anlıyorum artık..engelliysen engellisin arkadaşım.engelli olmak sana öncelik hakkını vermiyor.önce insan olmak gerekiyor.(lafım bu konu için deil)nedir bu yahu engelliyim diye büyük çogunluk sagdan soldan para kopartmanın peşinde.bi durun düşünün!!6 senelik yürüme engelli bir birey olarak.benim bile engelli insanlara bakış acımı deiştirdi burada okuduklarım.daha yazacağım cok şey varda alacağım tepkilerden dolayı yazmak istemiyorum.umarım anlaşılmışımdır...

Son düzenleme:
Bizim devletin anlaşı şu birbirinizi darp edin dövun kafasını bacagını kırın
size bişey olmaz biz paracezasını alıp devlet kasasına koruz sonrada
bu parayla diger ulkelerdeki yabacılara dogtor ögretmen hemşire vs gönderiz
burda önemli olan siz degilsiniz burda öenmli olan yancıların egitimi ve saglık durumu
egerki bir ulke kendi evlatlarını bir kenara atıp başka ulkenın cocuklarına sahip cıkıyorsa
bu ülkeye ne denir sizce ???

3T3N1TY

ne yüzsüzlüğü arkadaş dedimya parasını getirip vercektim bekleseydi ama beklemedi magandalık yaptı böyle magandalar her türlü cezayı hakeder

Üst Alt