Arkadaşlar bende omurilik felçliyim. Ayak bileğimde meydana gelen ve iyileşmesi yaklaşık 8 ay süren Kronik Bası yarası ile ilgili tecrübemi sizlerle paylaşmak istedim. Doktor tavsiyesi ile Fito, Fucidin, Bepanten, madecassol, şeker hastaları için özel üretilen yara kremleri ve gümüşlü yara örtüsü vb birçok krem ve medikal malzeme kullandım. Ama hiçbir netice alamadım.Bir tanıdık tavsiyesi ile evde yapılan hava civa otu yara kremini kullandım. tabi önce internetten araştırdım. Hava civa kremi kullanmaya başlar başlamaz yara mucizevi bir şekilde iyileşmeye başladı ve yara tamamen kapandı. Herkes bu hava civa yara kremini aktardan alarak evde hazırlayabilir.
HAVA CİVA YANIK KREMİ YAPILIŞI
Gerekli Malzemeler
1-50 gr Hava Civa otu kökü
2-Kibrit kutusu büyüklüğünde balmumu
3-1 su bardağı zeytin yağı( mümkünse soğuk sıkma zeytin yağı)
Bu malzemelerin hepsi kısık ateşte bir kap içerinde kaynatılır. Kaynamaya başladıktan sonra 2-3 dakika daha da kaynatılır ve ateşten indirilir ve soğumaya bırakılır. Ilık hale gelince kullanmak için küçük bir cam kavanoz içerisine bir tülbent veya süzgeç yardımıyla süzülür ve donmaya bırakılır.
HAVA CİVA YANIK KREMİ YAPILIŞI
Gerekli Malzemeler
1-50 gr Hava Civa otu kökü
2-Kibrit kutusu büyüklüğünde balmumu
3-1 su bardağı zeytin yağı( mümkünse soğuk sıkma zeytin yağı)
Bu malzemelerin hepsi kısık ateşte bir kap içerinde kaynatılır. Kaynamaya başladıktan sonra 2-3 dakika daha da kaynatılır ve ateşten indirilir ve soğumaya bırakılır. Ilık hale gelince kullanmak için küçük bir cam kavanoz içerisine bir tülbent veya süzgeç yardımıyla süzülür ve donmaya bırakılır.