Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başbakanlık Özürlü Kimlik Kartı nasıl ve ne kadar zamanda çıkartılır?

hasan1

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben Ankarada ikamet ediyorum. Özürlü Kimlik Kartı çıkarmam lazım.

Bu işlem ne kadar sürer? Yani kaç güne çıkar kart?

kayseride ben çıkarttım 1 hafta sonra gel al dediler gidip aldım

Ben geçtiğimiz aylarda eşime çıkarttım; İstanbul İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne başvurduğumuz gün 20 gün sonraya gün verdiler, gelin alın diye.. 20 gün sonra gittim aldım...

Ama siz Ankara'da ikamet ediyorsanız işlemler daha çabuk sürebilir tabiki...

özürlü kartı için yeniden heyete mi giriyoruz yoksa elimizdeki raporla alabiliyor muyuz?

elindeki raporla alabiliyorsun... yeniden heyete girmene gerek yok...

bende ankaradayım fakat ozurlu kımlık kartı çıkarmadım yalnız nüfus cüzdanı arka tarafında ozur oranı yazılı nufus cuzdanı aldım ozurlu kımlık kartı yerınede gecer dedıler bılmıyorum gecerlımı degılmı bılen varsa yazarsa ıyı olur.

arkadaşlar cevaplarınız için çok müteşekkürüm.

İstenilen belgeleri buldum ama şu kısmı anlamadım. ''Özürlü Kimliği Bilgi Raporu veren hastanede ya da Sosyal Hizmetler İl Müdürlükleri'nde doldurulacaktır.'' bu ne demektir?

müracatı sosyal hizmetler il müdürüğününe mi yapacağız?"

Ankara dışındaki illerde Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne yapılıyor...
Ama Ankara'da bizzat ÖZİDA'ya başvurabilirsiniz...

T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Necatibey Caddesi. No:49 Kızılay/Ankara Tel:0 (312) 229 55 11 / Faks: 0 (312) 229 55 85 E-Posta: bilgiedinme@ozida.gov.tr

Diğer sorunuzun yanıtı üstteki mesajımda..

ankarada özürlü kimlik kartı çıkarmak için raporun aslı gibidir onaylı bir nüsası ile
kızılayda il sosyal hizmetlere müracaat ediyorsunuz 1 hafta içinde veriyorlar ana cadde
üzerinde izmir caddesine giden köprünün altında il sosyal hizmetleri
kolay gelsin

isitme cihazim icin 2007 de aldigim saglik kurulu raporuyla gidersem olurmu

bu özürlü kimlik kartının ne gibi faydaları var bir özürlü için

ben özürlü ücretsiz seyat kartı aldım şimdi başbakanlık özürlü kimlik kartına başvurdum ne zaman alırım kartı birde ücretsiz kartımın süresi bittiginde tekrar heyetimi giricem yoksa elimde başbakanlık kartı olursa kartımı yenilebilirmiyim ücretsiz seyat kartımı

ben gökhan iett ücretsiz seyat kartı aldım başbakanlık özürlü kartına başvurdum özürllük oranı yüzde 70 şimd,de sgk başvurdum heyete giricem maluluk oranım olurmu heyette

özürlü kimlik kartı nasıl alınır

ben özürlü kimlik kartı almak istiyorum ama nereye başvurulur neler gerekir bilmiyorum bilen arkadasların yardımını beklıyorum

slm antı oksıdan bende ıstanbul umranıye de ıkamet edıyorum bende ozurlu kart alıcam
bana topum merkezınden alabılırsın dedıler.bu kartların hepsınde basbakanlık ozurlu kımlık
kartı yazıyomu

Üst Alt