Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Barolar birliğinden engellilere avukat..? [Hukuk]

CrystaL

Üye
Konular
54
Reaksiyonlar
4
Bir davam için avukata ihtiyacım var daha önceden bir avukatım vardı fakat anlaşamadık güven konusunda sıkıntılar oldu şuan için avukat yok Barolar birliği engelliye bir avukat sağlayabilir mi ? kimlere avukat veriliyor henüz mahkeme olmadı soruşturma aşamasında ilgilenecek bir avukata ihtiyacım var ?

benimde başımda böyle bir dava var.. elin varsa başını kaşı.. gittim sordum, yok mahkemeye gitmemi istediler, güya hakim sana avukat veriyormuş. sonrada yok efendim müştekiye avukat verilmiyormuş denildi. sonrasında ewet müştekiye avukat verilebilir denildi. fakirlik belgesi v.s v.s isteniliyor. bende elim varsa başımı kaşarım deyip kendi kendimi savunacam. mahkemem bu ayın 25'de.. genede sende bir araştır, ben fazlaca sinirli olduğum için bu tür beklemelere ve uğraşmalara gelemiyom. olumlu olursa buraya yazda bizde faydalanalım:).. inşalah hayırlısı olur..

venom; Bakıcam artık ben şuan hiç mahkemeye çıkmadım. Avukat yok adam gibi hepsi para peşinde, üç kağıt peşinde, güvenim sıfır! Mahkeme'de bende kendimi savunmayı düşüniyorum, Eğer ki dediğiniz gibi ise hiç bir şekilde peşine düşmeyeceğim. Çıkıcam mahkemeye babalar gibi savunucam kendimi zaten herşey belli allah yardımcımız olsun hayırlısı olsun hakkımızda...

arkadaşlar baronun verdiği avukat falan hepsi hikaye engelliliğe bakmıyorlar üzerine tapu olarak hiç bir şey olmayacak ona bakıyorlar birde bizim gibilerin davalarını zate hiç almazlar onlar ancak devlete karşı işlenen suçların mahkemelerine bakıyorlar bi mahkemem vardı barolar birliğinden bilgi almak için mail yazdım cevap veren olmadı tel açtım ankaraya niye cevap vermiyorsunuz ergenekoncu veya balyozcu veya gezici olsak ilgilenirdiniz dimi diye sordum onlara vatandaşlık hizmeti veriyoruz dediler dedim biz neyiz bayan kapattı makmememde bi acaip oldu ptt görevlisiyle tartıştım amcam beni hakaretten mahkemeye verdi ptt görevlisinin şahidi gelip ben hakaret duymadım dediği halde reis bey 11 ay 20 gün ceza verdi 5 yıl hükmün açıklamasını geri bıraktı aman dikkat gerçekten ceza davalarında gerçek bir avukata ihtiyaç var ALLAH hepinizin hepimizin yardımcısı olsun

Üst Alt