Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankanın avukatı maaşıma haciz koydu ve avukatı bugün evime geldi..? [Hukuk]

belman

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
haftalardır f.bankanın avukatı beni telefonla tehdit edip durdu. annemin evini arayıp kızınız borcu ödemezse size haciz gelir demiş. iş yerimi defalarca aradı. ödeyemicem dedim ama bir türlü laf anlatamadım. en son konuşmamızda maaşıma haciz getirin evimde değerli bişey yok ki dedim. sırayamı gireyim dedi. bende henüz maaşımda haciz yok ilk siz alırsınız dedim bugün ödeme yapmazsan evine gelcem dedi. bende tamam o zaman ama ben ikinci katta oturuyorum not düşün dedim.s en benimle dalgamı geçiyorsun evinde görüşürüz deyip telefonu yüzüme kapattı.
12 eylülde maaşıma haciz gönderdi ve ilk sıra onun. yinede bugün evime gelmiş .beni aradı kapıdayım hemen gel kapıyı aç yoksa çilingirle açarım dedi. bende işteyim ve uzaktayım nasıl geleyim dedim. annem kapıyı açmış evime girmiş oğlumu uykudan uyandırmış. eşyaların listesini almış. komşulara beni rezil etmiş. annemin tansiyonu yükselmiş. ben iş yeride bayıldım. çok kötü iğrenç anlar yaşadım. benim ve ailemin pisikolojisi bozuldu. işten çıkarılma riski yaşıyorum. bana bunları yaşatmaya kanuni hakkı varmı?

Banka dedinmi yasal tefecidir elini veren kolunu kaptırır mumkun oldugunca uzak durun.Borcu faizi ve avukat parası , açtıkları telefon paralarını bile alırlar.Birde kara listeye alınırsınız ,başka bankalarda kredi vermez.Bu banklarda paran olsa dert olmasa dert hergün ararlar..

sibel hanım öncelikle çok geçmiş olsun,borcunuzz olan banka avukatları kanunen sizi her zaman arayabilir,taciz eder yada evinize her zaman gelebilir,onların amaçlarıda bu zaten,sizin psikolojinizi bozmaksizi rahatsız etmek,ancak size hakaret ederlerse cumhuriyet savcılıgına şikayet edin,bunun dışında yapabilecekleriniz bankanızla yada avukatınızla anlaşmak,eger borcunuzu ödeme gücünüz varsa taksit yaptırabilirsiniz,ancakkk hiç ödeme gücünüz yoksa bu durumuda kafanıza takıp,psikolojinizi bozmayın,zamanla bu tacizler azalır.çocugunuzu ve kendinizi düşünün,güçlü olmak ve savaşmak zorundasınız,eviniizi taşıyın,başka bir semtte hayata başlayın,düşmez kalkmak bir allahtır bunu unutmayın,insan hayatında her zorlugu sıkıntıyı yaşabilir,hayat kime ne zaman ne gösterir kimse bilemez,bunuda bu şekilde düşünün,zaten artık evden esşya alamıyorlar,gelsinler gelsinler gitsinler,amaçları zaten esşyanıızı almak degil sizi taciz etmek,bunlarada alışın artık,inşallah kısa zamanda kurtulursunuz,allah yardımcınız olsun..

Psikolojik baskı ile amaçlarına ulasiyorlar

Sibel hanım ilk olarak geçmiş olsun diyorum..
Ama borcunuzu ödemeyeceğim diyorsunuz ..
Size tavsiyem banka ya olan borcunuzu biran önce ödemek ve yakanızı kurtarmanızdır.

Sibel hanımdaki cesaret şaşırtıcı

finansbankmı o. şayet oysa bela oku. bize öyle yaptılar biz ödemedik sınırlarını zorladık. sizde kaymakamlığa heyete gidiniz istediği kadar tehdit etsin sıkıntı yok. haksız yere faiz üstüne faiz koyuyorlar.

havlayan köpek ısırmaz boşver sadece bunlar taciz amaçlı maaşına haciz koyar başkada bişi yapamaz cumhuriyet savcılığına git maaşına haciz konduğunu ödemelerin düzenli olarak kesildiğini avukatın ödemelerini aldığı halde aramaya ve evime gelip psikolojimi bozduğunu belirt şikayette bulun gerekirse dava aç bak bakalım o avukat bu sefer ne için arayacak seni

Üst Alt