Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankaların personal alımı sınavları hakkında bilgisi olan var mı?

shiva

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, arkadaşlar bankalar engelli alımların da nasıl bir sınav uyguluyorlar ? Office biliyorum on parmak klavyeye bakmadan yazıyorum ancak office'nın farklı uygulamaları da var. Bu sınavlara giren arkadaşlar bilgilendirebilir mi ?

bankalar genelde hıza ve dikkate dayalı sınav yaparlar... program yada bilgisayar uygulaması yaptırmazlar...

yukarıda arkadaşında dediği gibi öncelikle hız ve dikkatini ölçmektir sınavın amacı. ayrıca sınav sözel-sayısal ve görsel hafıza gibi bölümlerden oluşur. en kısa sürede en çok doğruyu vermen beklenir. hepsini cevaplamalıyım diye kasma, bu çok zor zaten ve senden hepsini yapmanıda bekleyemezler. rakiplerinden fazla yapman yeterli.

bende girdim sınava mantığa dayalı sınav uyguluyorlar 30 sorunun 22sini doğru yaptım :)

Üst Alt