Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankaların çalışma şartları nasıldır, özlük hakları iyi midir?

nurse1988

Üye
Konular
65
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben bir bankaya başvurdum engelli ama çalışma şartları agırmı zormu ..

bankanın seni hangi pozisyonda değerlendireceği ile alakalı bir durum zorluk yada kolaylık. bunu bilmeden kimse kolay zor diyemez. mesela ben genel müdürlükteydim ve çok rahattım. ama dediğim gibi seni hangi pozisyonda değerlendireceğini bilemeyiz.

bende başvurdum finansbank ve ing banka işkurdan lise düzeyinden. bende emerak ediyorum nasıldır

evet aretes arkadaşımızında dediği gibi hangi pozisyonda çalıştıracakları önemli bende bi bankanın bi şubesinde calışıyorum iş yogunlugum o günki müşteri durumuna göre değişiyor. engelli mesai calıştırma yasagı oldugundan 18 de mesaim bitiyor.

***Neri***;

kardeş senin pozisyonun neydi hangi bankaddan basvurdun lise mezunumyudun ne görev veriyorlar

ben yüksekokul mezunuyum operasyon kadrosundayım 8 yıl oldu baslayalı iş kur aracılığı ile işe basladım

zaten beni red etti.kuvveyt türk daha iyi personel arıyorum deneyeimli ddediler.
alıcam bir ip asıcam kendimi artık nerde engelliye istihtam bangır bangır bahıran bakanlar

Üst Alt