Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankalarda gişe sırası bekleme çilesi!? [Soru]

sebo007

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
BANKALAR DA SIK SIK İŞİNİZ OLUYORMU BİLMİYORUM,AMA BENİM ARADA SIRADA İŞİM DÜŞÜYOR BEN UZUN BACAK YÜRÜME CİHAZI KULLANIYORUM. BUNU BİZİM GİBİ ARAKADAŞLARIMIZ ANLAYABİLİR BUNUNLA UZUN UZADIYA YÜRÜYMEZSİNİZ UZUN SÜRE AYAKTA BEKLEYEMEZSİNİZ KISACA O BİZİM AYAĞIMIZDA DESTEK İÇİN VARDIR
BU AÇIKLAMAYI YAPTIKTAN SONRA; GEÇEN GÜN TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI ANTALYA 100.YIL ŞUBESİNDE BİR İŞİM OLDU ORAYA GİTMEK ZORUNDA KALDIM. KAPININ ÖNÜNDE TEKERLİKLİ YATAKTA BOYLU BOYUNCA YATAN BİR ENGELLİ ARKADAŞIMIZ HEMEN YANINA GİTTİM VE SORDUM YARDIMCI OLAN VAR MI SİZE DİYE. AMA NERDE YARDIMCI OLMAK, BİR SIRA İÇİN DAHİ YARDIMCI OLMAMIŞLAR
NEYSE HALLETTİK. DAHA SONRA AKLIMA GELDİ DAHA ÖNCEKİ MÜDÜR NEVZAT BEY VARDI ONUNLA KONUŞMUŞTUM BU MESELEYİ VE BANA DA SÖZ VERMİŞTİ ENGELLİLER İÇİN BİR GİŞE AÇACAĞINA, AMA TAYİNİ ÇIKINCA BUNA ULAŞAMADIK.

ŞİMDİ SORUYORUM ARKADAŞLAR SİZLERE 15 - 20 GİŞESİ OLAN BİR BANKADA 1 ADEDİ DE BİZE AYRILSA BİZ ENGELLİLER DAHA FAZLA SIRA BEKLEMEDEN VE DAHA FAZLA AYAKTA KALMADAN (TABİİ İÇERİDEKİ SANDALYELERDE YER VERİRLERSE BİZLERE) İŞİMİZİ HALLEDİP ÇIKABİLSEK KÖTÜ MÜ OLUR..?

BUNU YETKİLİLERE DUYURABİLİRMİYİZ.
HEP BİRLİKTE NİCE SAĞLIKLI YAŞAMLAR DİLEĞİYLE...

BANKA ÇALIŞANI OLARAK ÖZÜRLÜ ARKADAŞLARIMIZA ÖNCELIK GÖSTERİLMEKTEDİR

SAYGILAR

yanlız_kurt' Alıntı:
BANKA ÇALIŞANI OLARAK ÖZÜRLÜ ARKADAŞLARIMIZA ÖNCELIK GÖSTERİLMEKTEDİR

SAYGILAR
Senin ßiLdiqin yerde durum öyLedir ama sebo'nun ßiLdiqi yerde durum öyLe deqiL demekki.
HastaneLerdede aynı dert var,sedyeyLe qeLen hastaLara önceLik tanınmıyor çoqu kez şahit oLdum ßireßirde yaşadım hemde kaç kere.

EnqeLLiLere qişe ayrıLması mümkün deqiL ßenim kanımca.
ÖzeLLikLede ßüyük şehirLerde kimse kimsenin tınında deqiL herkes ßir an önce işini ßitirmek peşinde.

AsLında her işLemi internet ßankacıLıqından yapmak qerekiyor çaqımızda ama maaLesef hackerLer saqoLsun nefes aLdırmıyorLar.

ßankacıLar ßuna ßir çözüm qetirirLer iLerki zamanLarda inşaaLLah.
DevLet ßankaLarı piLotLuk yapaßiLir meseLa.

Üst Alt