2003'te okuduğum bölümde ki öğretim görevlileri "sen öğretmen olamazsın boşuna okuma dediler ruhsal sağlığımı kaybettim ama gene de yılmadım, 2007'de MEB öğretmen olamazsın dedi atamamı iptal etti. 2009'da MEB'e karşı açtığım davayı kaybettim ADALET öğretmen olamazsın dedi gene KPSS'ye girmeye devam ettim.. 2010'da engelli statüsünden atandım yine "sen sınıf öğretmenliği yapamazsın" deyip alt sınıf verdiler. Yıl 2011 oldu Sınıf aldım; 12 öğrencili bir sınıfıa öğretmen oldum, öğrencilerin karşısında hiçbir sorunlu karşılaşmadan öğretmenliğimin ilk 1 ayını tamamladım, Defter kontrolü yapamazsın demişlerdi onu da yaptım, beden eğitiminde çocukları birarada topalayamasın demişlerdi onu da yaptım, öğrenci velileri seni istemez demişlerdi,veli toplantımı yapıp okuma gözlüğümü hepsinin karşısında gösterdim. Ne bir şikayet geldi, ne bir itiraz geldi, ne de başka yerden duydum. Kısacası bana "yapamazsın" dedikleri herşeyi, hatta yapamayacağımdan korktuğum herşeyi ALLAH'IN İZNİYLE yaptım. "ogretmen_20" rumuzumla başımdan geçen durumları da sizlerle detaylı olarak paylaştım ve forumdaki tüm arkadaşlardan gerekli desteği gördüm.
Tabi bu süreç içinde kendi çevrem dahil öğremenlik yapamayacağımı düşünen, öğretmen olmamı istemeyen ve bunu doğrudan ya da dolaylı belirten şer odakları da oldu. oNlar duys da duymasa sizinle paylaşak istedim, %58(eski raporda %85) derece görme engelliyim ve babalar gibi sınıf öğretmenliği yapıyorum. YAPAMAZSIN DİYEN HERKESE KAPAK OLSUN. HEM DE KULPLUSUNDAN...
Bu arada banadesteğini esirgemeyen yorum yazan yazmayan tüm "engelliler.biz" camiasına da yüreklten teşekkürlerimi sunuyorum. iyi ki varsınız.
T
Tabi bu süreç içinde kendi çevrem dahil öğremenlik yapamayacağımı düşünen, öğretmen olmamı istemeyen ve bunu doğrudan ya da dolaylı belirten şer odakları da oldu. oNlar duys da duymasa sizinle paylaşak istedim, %58(eski raporda %85) derece görme engelliyim ve babalar gibi sınıf öğretmenliği yapıyorum. YAPAMAZSIN DİYEN HERKESE KAPAK OLSUN. HEM DE KULPLUSUNDAN...
Bu arada banadesteğini esirgemeyen yorum yazan yazmayan tüm "engelliler.biz" camiasına da yüreklten teşekkürlerimi sunuyorum. iyi ki varsınız.
T