Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bana iftira atan kişiye karşı hukuken ne yapmalıyım? [Hukuk]

canermutlu38

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar canımı sıkan bir olay oldu aslında dava açmamı gerektirirmi bilmiyorum sizlere danışayım dedim geçen arkadaşım bayan arkadaş kardeş ara die mesaj attı bende aradım ve bana sevgilime bağzı sırlarımı sen söylemişin diyerek birde sen eşinden ayrılıyorsun die bizdemi ayrılalım die beni suçladı birde yanımıza geldiğini söylemişin ona dedi bende hiçbirşeyi söylemediğimi anlattım ama bana böyle sözler kullandı kırıcı ben nasıl bir yol izlemeliyim biraz çekinsinde insanlara iftira atmasın birdaha neyapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar

kardeş burası engelliler sitesi böyle boş işlerle ugraşmayın vaktiniz ve nakitiniz var ise bir avukata danışın burası yeridegil butür konuların

selam kardeş ben zaten hukuk köşesine yazıyorum engelli kader ortağı arkadaşlarımla sorunlarımı paylaşıyorum nevar ki sizi bukadar rahatsız etti anlamadım ayrıca engelliler farklı yaratıklarmı ki bu sitede hukukla alakalı birçok şey paylaşılmasıda normal zaten lütfen mantıklı olalım birazcık.

canerci ben mutlu benimde buna benzer bir olay başımdan geçmişti kısaca anlatayım.
ilk önce adliye ye gittim bana dilekçecilere gönderdiler.
Dilekçe yazdırmaya giderken bir avukat ................Cumhuriyet başsavcılığına diye başlık at kendi el yazınla bildiğin şekilde açıkça hakaretleri herşeyi yaz dedi daha inandırıcı olur ben yazdım savcı kabul etti karşı tarafın ifadesine başvurdu ben affetmedim uzlaşmayada yanaşmadım söyledikleri hakaretler ağır ve engellimle alakalı olduğu için ceza aldıla ve ben sonrasında açtığım tazminat ile 11bin tl tazminat aldım bırakma peşini

Kardeşim dedikodu türü işlerin var ise eften püften burası yeri degil demek istedigim ciddi konular var ise tabiki yaza bilirsin dedi kodularınızla boşyere milleti ugraştırmayın bence

kardeş bende görme engelliyim seninle özel konuşsak bana dilekçe konusunda yardımcı olurmusun dava açacaım çünki zoruma gitti bayağı

Üst Alt