Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakım aylığımı nasıl iptal ettirmeliyim?

Ümito

Üye
Konular
80
Reaksiyonlar
10
Kalem abla özellikle Cevabını beklemekteyim

6 aya yakın zamandır bakım aylığı almaktayım

Bugun X firmasıyla İş Görüşmesi Yaptım ve işe alacaklarını söylediler eğer işe girebilirsem Bakım aylığına gerek kalmayacak

Kişi başına düşen gelir de 847 lirayı geçecek

Şimdi ben nasıl bakım aylığını iptal ettireceğim

Evden çalışacağım , Çağrı merkezi işi sonra bana demesinler 6 aylık parayı geri öde diye

Dur bir hele çalışacağın iş garantili mi Hele bir işe başla sonra düşünürsun.
kolay gelsin🙂

yalniz06 kanka haklısın ama devlet işi şakaya gelmez

O yüzden tedbiri almak lazım

kanka sosyal hizmetlere gitceksin onlara anlatacaksın işe girdim diye onlar gerekeni söyler söylemezsen yersiz ödeme altında tekrardan geri alırlar haberin olsun

İşe gireceğim dersem sıkıntı olur mu

öncelikle attığın taş ürkütüğün kurbağaya değsin yani iş sigortalı ise gir.Sigortalı değilse 100 200 liralık bir fark için girme 2 gün sonra kapı dışarı olursan yenıden baglatmak için uğraşacan yeniden bağlatman 2 ay'ı bulsa yaklasık 2000 lira kaybın olacak çok iyi düşün ve sakın gedip işe giricim deme.

önce işe gir sonra iş'e girdim de iş'e girdikden sonra sanırım 15 gün kadar bi zaman kadar bildirmen gerekiyor yerinde olsam işe girdikten 10 gün kadar yada kaç gün süre içinde bildirim yapmamız gerekiyorsa o sürenın bitimine 2 -3 gün kalasıya bildirim yaparım dediğim gibi nolur nolmaz belkide 1 hafta çalıştrıp kapı dışarıda edilebilirsinn.son karar sana ait iyi düşün.

Eyvallah çok sağol duyarlılığın için

Üst Alt