Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakım aylığı için gelir değişikliğini bildirme süresi nedir?

romeo34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Kalem hanim.selamlar bir sorum olucakti

evde bakim maasi aliuorum hane gelirinde artıs oldu bunu ne kadar zamanda bildirmek gerekiyor bu ayki maası etkilermi yardimci olursaniz sevinirim

Selamlar bir sorum daha olucak evde bakim maaslarini kim kesiyor aile bakanligimi yoksa bagli bulubdugumuz il müdürlüğümü?

romeo34 hanede gelir değişikliği olduğunda en geç 1 ay içinde evde bakım aylığı aldığınız aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğüne bildirmeniz gerekiyor ablası.

evde bakım aylıklarının baglanmasına da kesilmesine de aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğü bakıyor ablası.
kısacası yetki il müdürlüğünde.

bu arada ne gibi gelir değişikliği oldu? hanede biri çalışmaya mı başladı? ayrıca hanede kaç kişisiniz?
sen hanedeki aylık gelirleri söyle, istersen hesabı bir de ben yapayım.

Kalem abla merhaba dün başka bir başlık altında sormuştum ama bu gün alo 183 ü aradım abla hanede alınmakta olan evde bakım aylığı varsa yeni bir engelli için 2. Kez bakım aylığı başvurusunda bulunulursa diğer bakım aylığı hane gelir hesabına dahil ediliyor dediler abla bununla ilgili ne yapmamız gerekiyor abla

Valka kalem abla hanedeki gelir degisikligi şöyle oldu kardeşim sigortali ise başladı babaminda emekli maasi var 2000 tl kardeşimde asgari ücret alicak kasim ayinin 7 sinde başladı ise hanede 5 kisiyiz 300 tl de kira geliri var ama suan kira geliri yok ev bos ama il mudurlugune bildirmedik 3 aydir ev bos gecen hafta il mudurlugune gittim bildirim yapmak icin bana maas bordrolarini getir dediler bende bu ayki maasi etkilermi dedim yok dediler insallah etkilemez abla

romeo34 yok, sorun çıkmaz ablası. 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle hanede kişi başına düşen aylık gelir sınırı 967,27 TL oldu. bu tarih itibariyle de sınırı aşmıyorsunuz.

name06 ya sana yanlış cevap vermiş ya da sen yanlış anlamışsın ablası. evde bakım aylığı gelir hesabı yapılırken hanede kaç tane olursa olsun alınan evde bakım aylıkları hiçbir şekilde gelire dahil edilmez.

Üst Alt