Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakım aylığı alan biri otomobil alırsa bakım maaşı kesilir mi?

ahmetsemrali

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bakım aylığı alan bir özürlü araba aldığı zaman bakım aylığı kesiliyormu.

bilgisi olan cevap verebilirmi acaba.

shcek'e bunu bildirmem gerekirmi.gelirimizde bi artış söz konusu değil.tek gelirimiz annemin aldığı 645 tl tutarındaki dul aylığı evde 4 kişiyiz.şu sorulabilir arabayı nasıl aldım.bunu maddi durumu iyi olan bi yakınım bağışladı yani parasını o verdi.bu durumda bakım aylığı kesilirmi?araba aldık ama bu şühheden dolayı mutlu değilim nedense.

lütfen açıklayıcı cevaplarınızı bekliyorum.teşekkür ederim.

Aracı ticari olarak kullanmadığınız ve gelir elde etmediğiniz sürece kesilmez. Ve bildirme yükümlülüğünüz de yok gelirinizde değişiklik söz konusu değil ise ve hanede kişi başına düşen gelir 380 TL'yi geçmiyorsa..

benim aldığım bakım aylığını saymazsak tüm gelirimiz 645 tl ve 4 kişiyiz.annem ben, eşim ve oğlum.aracı ihtiyaçlarımız ve sosyal hayata daha fazla katılmak için kullanacağız.

Üst Alt