Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakanlığın verdiği engelli kartı ile Antalya'da otobüslerden yararlanabilir miyiz?

druid

Üye
Konular
60
Reaksiyonlar
0
Antalyaya gitcem hafta sonuda antalyakart engellilere ucretsizmis ancak koca sehirde 2 tane var hic ugrasmadan elimdeki karti gostersem binebiliyor muyum antalyali arkadaslar ?

İstanbul'da oluyor ve genelde de olması gerekiyor, ancak özel halk otobüsleri sorun çıkartabiliyor, başıma çok geldi.

antalyaya turist yagiyor bu yil. burunlari pek buyumus:ptelefonuna yukle onunla bin in. hic basini agritma bedava binicem engelli karti diye.
yakin yillarda gorulmemis pahalilik var antalyada. engelliye filan iltimas gececeklerini dusunmuyorum. benim engelli kartim yok o baska:)
ama bi plaja gitmek icin iki otobus degistirme mecburiyeti cikarmislar bu yil. ankarada biz alismisiz ikinciye binince bedavaya bunlar ikinci binistede tam bilet parasi kesiyorlAR:mad:sanki halk plajini begenen turist olacakmis gibi.
biraz yukarida belediye plajina bikac durak icin tam bilet.
oteller cok ama cok kazik olmus bu yil.5 yildir giderdik artik gitmicez antalyaya.3 5 gun gidelim dedik artik tovbe antalyaya.
belediye plajinda gecen yil 5 lira olan sezlonglari bu yil 10 lira yapmislar.

ersnkrcn
İstanbul'da engelli kimlik kartı ile biniliyor demişsiniz ama İstanbul'da ücretsiz şehiriçi ulaşım için İstanbulkart şartı var.

Ufukalp

İstanbul'da görevli tarafından herhangi bir uyarıda bulunmadığı için bu bilgiyi veriyorum.

ersnkrcn
O görevli inisiyatif kullanmıştır.
Engelliler için ücretsiz İstanbulkart bu.

Bu durumda 81 şehirde de bu kartlara sahip olmamız gerekiyor, misafir olarak gittin için belirtiyorum aslında görevlilere bilgi verilmesi gerekli.

ersnkrcn
İzmir'de yıllardır şehiriçi ulaşım için engellilere özel bir kart yoktur, engelli kimlik kartı geçerlidir. Hatta nüfus cüzdanında engeli yazanlar için o bile yeterlidir.
Bu konuda her yer İzmir'i örnek alsa hiç bir sorun kalmayacak.

GRAHAM BELL

malesef pahalılık öyle nerede ucuz ki herkes kan ağlıyor, sahil yoluna gelince evet eski belediye başkanı güya yollarda değişiklik yaptı konyaaltı sahilini yayalara açtı bisiklet yolu yaptı araçlar gidiş ve geliş olarak iki araba yan yana geçemez hale geldik, özel araç ile 10 dakikalık yolu 40/45 dakikada çıkıyoruz. Engelli park yerleri dolu gidilse park sorunu ile karşı karşıyayız

elinizdeki kartı kullanabiliyor musunuz hiç bilgim yok

druid

Tramvaya sorunsuz diğerlerinede misafir olduğunu söylersin binersin ben ANTALYADAYIM MERKEZ

ekinos

Karti göstersem belediye otubusune laf ediyormu android uygulamasi demis arkadas o ne

Üst Alt