Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bahçe satışından gelecek para evde bakım gelir hesabına dahil olur mu?

Çekirge

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Köyümüzde 500 metrekarelik bahçelik ufak bir yerimiz var. 4 hisseli durumda yani Annem ve 3 kardeş olarak biz. Sorum şöyle. Bu bahçeye bir talip var ve 5750 lira veriyor. Satmadık satmaya pek gönlümüz yok veya enazından bu fiyata satmayı da istemiyoruz. Ama diyelim ki satıldığını varsayalım.

Satılırsa 5750 liranın yarısı annem ve benim olacaktır. Yaklaşık 2680 TL diyelim. Bu para gelir hesabımıza eklenecek mi? Ne şekilde eklenecek? Ne kadarı aylık gelir sayılacak?Hesabı nasıl yapılacak? Bu konuda beni aydınlatacak kişilere şimdikten çok teşekkür ederim.

satış yapıldığında elde edilecek geliri kuruma bildirn.sitede okumuştum aklımda yanlış kalmadı ise satış mıktarını yıla bölüp aylık ortalamasını alılar diye sizinki aylık 234 lira gibi bişi yapıyo.gelirinize bu mıktarı ekelyınce sınırı geçmezsenız bişi olmaz

Üst Alt