Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Baha işitme cihazı firmasının duyarsızlıgı!

falim

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar baha işitme cihazı firması hiç de iyi ilgilenmiyor sakın ola baha taktırmayınız bir mıknatısa 400tl diyorlar ankaradaki ofis çalışanları hiç ilgi yok nedersem herşeyi paranızla alacaksınız birde hacattepe odyoloji bölümüde konuya duyarsız defalarca gitmeme rağmen ilgilenmediler bilginize olsun işitme engelli arkadaşlara duyurulur

ameliyatiniz icin gecmis olsun diyoru ilk falim.
simdi nasil oldunuz iyi duyabiliyormusunuz. bicak altina yatip bide boyle insani ortada birakmalari kotu olmus. napicaksiniz.adami boyle pisman ediyorlar iste:mad: hersey cihazlarini kakalayana kadar firmalar., hastanelerinde intornlere denek etmesiyle, hastalar uzerinde kasaplik yapip ogrenim gormesi icin bizleri dogramalari.

baha firma dan memnunum ben. işlerini güzel yapıyorlar bence. ben hep gidiyorum hiç görmedim ilgisizliklerini. bizlerde şunu istiyoruz istediğimiz her şey bedava olsun. biz para vermezsek nasıl kazanacaklar. şu olmalııki önce cihazları nasıl pazarlıyorlarsa öyle davranmalılar. cihazı pazarlayana kadar değil.

@*ada*

This user has not registered and therefore does not have a profile to view.

(Bu kullanıcı kayıtlı olmadığı için profili görülemez.)

2015 de yazılan iletiye 2017 de cevap geliyor.Üye de ortada yok.Sanki sırf bu iletiye cevap vermek için üye olmuş ardından üyeliğini sildirmiş.

Üst Alt