İyi geceler arkadaslar. Bazı siteler ve bu site de dahil, girmek istedigim zaman başlıktaki mesajı veriyor ve site açılmıyor. Şu an telefondan girdim. Araştirdım ve bir kaç ayar denedim ama olmadi. Bu sorun neden olur ve nasıl düzelir ?
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
- Üstteki ikili işe yaramaz ise, siteye daha önce girmişseniz (yani site güvenliğinden eminseniz) uyarının altında "Gelişmiş" seçeneği çıkacaktır. Ona tıklayıp "Yine de devam et" seçeneğine tıklarsanız siteye girecektir. Ancak dediğim gibi MUTLAKA GÜVENDİĞİNİZ SİTELERDE kullanın son söylediğimi çünkü sorumluluğu siz alıp bi nevi güvenliği atlatıyorsunuz.
Teşekkürler. Bunu denedim ve şu an giriş yaptım ama arama çubuğunda halen 'güvenli değil' uyarısı bulunuyor
İyi geceler arkadaslar. Bazı siteler ve bu site de dahil, girmek istedigim zaman başlıktaki mesajı veriyor ve site açılmıyor. Şu an telefondan girdim. Araştirdım ve bir kaç ayar denedim ama olmadi. Bu sorun neden olur ve nasıl düzelir ?
Genelde, bilgisayarın tarih ve/veya saatinin doğru olmadığını gösterir. Türkiye, kışın saatleri geri almayı bırakınca, bazı yabancı sitelerle de uyum sorunu yaşayabiliyordu.
Bu sitede her nedense o uyarı hep çıkıyor. Şu an da öyle mesela.
2015 doğumlu çok eski sayılmaz. Diğer sitelerde olmuyor. Eski telefonla ilgili olduğunu düşünmüyorum
Masaüstü görünüm kullanıyorum. Siz normal telefon formatında mi giriyorsunuz siteye? Onla da alakası olabilir mi?
Hayırlı olsun. bu sefer telefonu sıkı tutğ gerçekten de eski telefon kullanmakla alakalı demekki.