Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağkurlu olmam kardeşim adına evde bakım hizmeti almaya engel olur mu?

hayrikocas

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
ben 3 yıltır adanada oturuyom. % 70 ağır özürlü raporlu kerdeşime bakım maaşı için başvuracam.
adanada çalışmıyom istanbulda adıma internet kafe dukkanı var. çalışan bağkurlu gözüküyom istanbulda ama ben adanada yaşıyom. istanbuldaki dukkanı devrettim ruhsat iptal olmasın diye dukkan benim adıma devam ediyor bağkurdanda yararlanmaya devam ediyom
ben bağkurlu birine bakım ağlığı baylanır mı

cevap verirseniz şimdiden tşk ederim

yanlışım varsa düzeltin ama ben bağkurlu olunca kesilir diye biliyorum çünkü benim maaş 18 yaşından küçük olduğum için bu nedenle kesildi diye biliyorum (3 aydan 3 aya alınan maaş )

evet ben yinede 2022 aylığının kesileceği belirtmek istedim sonra mağdur olmayasın arkadaşımız ben ayrıca birşey soracağım bağkur değilde sigortalı çalışan ve maaş alan bir birey olsa yine kesilirmiydi??

Üst Alt