Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

BAĞKUR emeklilik için 17 yıl 4600 pirim günü ile ara karar verdi!?

bjkli.1903

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
öncelikle selamun aleyküm bilgisi olan arkadaşlardan yardımcı olabilirse çok sevinirim
ben Bağkur'dan emeklilik için başvuru da bulundum yüzde 50 oranında raporum mevcut 2022 9 ayda beri başvuru yapıyorum emeklilik için foruma yüklediğim resim ise 2023 de olan süreç maluliyet olarak kayda almıştılar ilk zamandan bu yana şimdide çalışma gücünden işleme koydurdum tekrar heyete girdi raporum ret geldi ve ben bu işte bir sorun oldunu ben 28 5 fıkraya göre dilekçe verdim dedim sonr heyete tekrar gönderdiler ve şimdi bugun gelen süreçte tekrar ara karar istemiş skr düzenlemesi diyor ben bu evrakları yaptırıp vermiştim neden böyle birşeyle karşı karşıya bırakıyorlar anlam veremedim şimdi burda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursalar memnun olurum herhangi bir yol izlemem gerekiyormu .
Sigorta yıl olarak 17 yıl 4600 gün

jlJtviW.png

allah belasını versin bu skr düzenlemesinin bu düzenleme neyse benimde bu düzenlemeden sonra raporum 0 düşürülmüş

valla hocam nedesen olur bıktırdılar resmen kendi hakkımızı bize zorla veriyorlar .

bjkli.1903

Artık 4b'den emeklilikte sadece SGK Hastalık Listesi'ne göre alınan tanı belirleyici oluyor. Ağır tanısı alınırsa malulen emekli, Hafif veya Orta tanısı alırsa Yaşlılık emekliliği oluyor.

Üst Alt