Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağırsak spazmı nasıl geçer?

CORTU

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
105
Arkadaşlar merhabalar aile hekimine gittim karın agrıyordu. Yıllar öncede olmuştu. Spazmomen yazdı. Ayaklarını üşütme yaglı acı yeme kuruyemiş yeme demişti. Yıllar önce de olmuştu . Dahiliye dr. Spazmomen vermişti.reflü var ilaca ara vermiştim. İlaç nexium kullanıyordum ve iyiyidim. Karın agrım bu mevsimde olurdu. Şuan tekrarladı yediklerim bogazımı yakıyor mdemde yanma var. Önceden midem guruldama olurdu. Rahatlardım. Ama şuan midem kötü yani karın agrısınin sebebi bagırsak spazmıy mış. Başından geçen varsa . Lütfen tecrübelerinizi paylaşın.

cevap basit yediğiniz yiyeceklere dikkat etmek en başında geliyor.
bağırsak spazmı farklı bir olay mide spazmı olabilir dediğiniz. nexium mide tedavisinde kullanılıyor daha önce kullandıysanız tekrar alabilirsiniz.
Geçmiş olsun.

CrystaL bağırsak spazmı nın nasıl bişey olduğunu biraz anlatabilir misiniz. Benim yazdıgımdan farklı birşey mi? Aile hekimine anlattıklarımdan bağırsak spazmı demiş. Nexium u kullanmaya başladım. Ama hala yanma ve yemek yedikten sonra acı su geliyor. Daha iyiyim. Karın agrım azaldı. Tuvaletim isal gibiydi. ( çok özür dilerim) mide spazmı da olabilir. Söyledikleriniz için çok teşekkür ederim

verilen ilaç doğru bende de vardı spozmemenden daha ilaç verdi etkili oldu baya stresle alakalı bir durum zaten . psikiyatri destek almalısınız ve gastroentorlojiye muayene olmalısınz belki kolonoskopi veya endoskopi yapar.

@ kutsal kısa bir süre önce idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. İnternette geçirilen enfeksiyondan da olur yazıyor. Ben o gün onu söylemeyi unuttum. Kendi Dr. Değildi. İdrar yolu enfeksiyonu geçirdigimi bilmiyordum. Dr. Söyledigi gibi soğuktan ve yediklerimden olabilir ve sıcak azaltıyor. Stres kabız yaparmış. Psikologa sordum. Teşekkür ederim söylediklerin için
KUTSAL sizinki nasıl geçti. Dr. İlacı 3 defa içmemi söyledi. Ben 2 tane içiyorum.

Üst Alt