faruk34
slm,,, çok teşekkürler,,,çok güzel özetlemişsiniz,,,geçirdiğim süreç aynen bu...dna testi istendi,tanı koyulması için,,,HNPP(herediter basınca duyarlı nöropati)den şüpheleniliyor,,Test çıktı ama ben sonucu henüz bilmiyorum..Bu cuma İstanbul'a gidip elden teslim alıcam ve Acıbadem'e götürücem...onun dışında lumbosakral MR çekildi,norologum henüz görmedi fakat FTR uzmanı bir doktor,L4-L5-S1 de kök basısı yada fıtık yok dedi...tabi ki son kararı nörologum verecek...cd yi henüz görmedi...onun dışında kan testleri ve ANA testim temiz çıktı...MS olasılığını eledim zannediyorum böylelikle...bu akşam da kranial/beyin MR ı çekilecek gece...bir de benim testlerin yarısı Bursa yarısı İstanbul olunca belgeleri tetkikleri biraraya kısa sürede toparlamak mümkün olmadı maalesef...ama düğüm muhtemelen bu Cuma günü çözlülecek
,,,6-7 doktor gördüm,,devlet, özel,,, 9 tüp kan alındı envai tür testler için...bunaldım artık
,,kendim için yapabildiğim tek şey fiziktedaviye gitmek ve evde egzersiz yapmak..benim problemim omurilik kökenli değil,,belki de yanlış başlığa yazdım,,özür dilerim....şunu düşündüm çünki; felç bir hastalık değil başlıbaşına,,,bir semptom sadece,,,benimki o yada bu sebepten sanırım sizlerinki de omurilik kaynaklı