Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamın vasiyeti ile hakkım olan tapu ablamın dava açması ile zarar görür mü? [Hukuk]

HAYALET571

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
biz 6 kaedeşiz 4 kız 2 erkek babam vefat etmeden 3 yıl önce 4 katlı evi abimle benim üzerime yaptı.tabuda şöyle yazıyo bu tanışmaz malım ölene kadar bakıp gözetmek ve beslemek kaydıyla temlik etmesiyle tescil edildi yazıyo.şimdi benim 2 tane ablam davca açtı acaba tabu bozulur mu??

Bu tür durumlarda mutlaka avukat desteği almak gerek. Aksi halde hiç yok yere mağdur olunabilir. Kesinlikle bir avukata danışın.

Ben başka yönden bakacağım olaya ablanız da aynı babadan anadan, onunda herşeyde sizin kadar hakkı yokmu? Babanız taraf tutmuş ve erkek çocukları kayırmış. Asıl buna sizler razı olmamalısınız.
Unutmayın ağlayanın malı gülene yaramaz. Nacizene fikrim bu. Evlatlar arasında ayırımcılık yapmak helede bu zamanda ne kadar doğru ne kadar yerinde?.........

babanizi bakma karsiligimi size veriliyor bu tapu
iyiymis valla insan babasini bakip besledi diye
amma genede sizin olur kaydi kuydu neyse kizlar babalarini bakmamis sonucta

Üst Alt