Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamın üstüne sakat aracı almak istiyoruz..?

varolcagatay

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar;
Benim sorularım olacak sizlere.
Biz sakat aracı almak istiyoruz raporumuz var ancak hic bir bilgimiz yok.
Babamın üstüne alacagım ve ben sürecegim. İstedigimiz galeriden istedigimiz arabayı alabilir miyiz. Yoksa belirlenen yerlerden mi alabiliyoruz.
8 Miyardan fazla olmamak üzere aile icin araba önerebilir misiniz? Kango düşünüyoruz ama siz ne dersiniz?

Yardımcı olursanız sevinirim..

GALERİLER nı ıcın varkı...sızın ıcın en uygun arac hangısı ıse ona gore...

2 el diledigin bir otomobili alırsın ve kendi adına tescilini yapar diledigin kadar binersin sıkıldın mı satarsın....
ama sıfır bir araç almak isterseniz ozaman işler degişir burada babanızın rapor oranı
%89 ve altında ise kendisi alır ve kendisinden başkası kullanamaz ama %90 ve üzeri ise ozman sıfır araç alır iseniz ötv araç sahibi olursunuz..

Raporumuz var diyorsunuz o raporda tam olarak ne yazıyor rapor oranı nedi?

%71 raporu var babamın.Simdi babamın üstüne araba alıp ben kullanamıyo muyum. Sadece babam mı kullanabiliyor.?

Zaten 8 bin liradan fazla olmamak üzere dediğinize göre 2.el bir araç almayı düşünüyorsunuz.
Rapor falan herşey tamam olsa bile 2.elde ötv muafiyeti yok,daha doğrusu ötv yok,dolayısıyla da mtv den başka bir avantajınız olmayacak.
Babayı,raporu falan boşver al kendine 2.el bir araç hiçbir kısıtlamayla uğraşmadan kullan...

Ama şöyle birseyde var.ehliyet almak icin gözünün saglam olması lazım.sol tarafı felcli oldugundan sol gözüde tam görmüyor öle birseyde var.

H sınıfı ehliyet alamazsa vergi muafiyetli araç da alamaz.

Evet, baban sürücü belgesi alamaz. Onun için de vergi muafiyetli araç alamazsınız.

Üst Alt