Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamın işyerinde kullandığı internet borcundan dolayı evimize haciz gelir mi [Hukuk]

Loris

Aktif Üye
Konular
168
Reaksiyonlar
0
Selam. Arkadaşlar benim evimde internetim babamın üstüne. Evde babamın üstüne arsa annemin
üstüne ev ipotekli vs.. Şimdi evimde kullandığım internetin hiçbir borcu yok ve hala
kullanmaya devam ediyorum. Babam daha önceden işyerinde kullanmış olduğu kendi üstüne ait
internet aboneliğinin haciz kağıdı geldi. İşyeri iflas etti. Babamda eve gelmiyor 6
senedir.

Sorum şu: her iki abonelikte babamın adına ait. ama tabi hizmet numaraları
birbirinden farklı. Lakin işyerine ait internet haciz faturası neden eve geliyor? Kağıtta
faizi ile birlikte 1100 tl kisür borcunuz var. 31 ekim tarihine kadar öderseniz borcunuzun
0 faizinden kurtulup 650 tl öderseniz borcunuz kapanıp haciz/işlemi durdurulacaktır
yazıyor. Ama benim ödeme durumum yok babamda eve gelmiyor. Borç ödenmezse arabası maaşı
evindeki eşyalara falan haciz konur diyor.
Acaba işyerinin internet aboneliğinin borcu , icra haciz durumları evimize hacizin gelme
olasılığını doğurur mu? Ne yapabiliriz? Sonuçta evde ayrı abonelik nosu ile kullandığım
borcu olmayan internet var.

Bu onlara işyerinin borcundan dolayı evimizi haciz etmeye
olanak tanır mı?

Hacze geldiklerinde imzamdaki malların faturalarını gösterip bu eşyaları haczetmelerinin
önüne geçebilir miyim?

Bu konuda beni aydınlatırsanız çok memnun olurum arkadaşlar
biraz uzun oldu kusura bakmayın. iyi günler .. Paylaş:

Gelir.

Bir de bu ne borçmuş öyle! Ödeme yapılmamasına rağmen adsl hattını kesmemiş mi telekom?

valla bilmiyorum kesip kesmediğini zaten işyeri kapanalı çok oluyor 2 sene falan ama borç bize geliyor. Bizim birkaç eşyayı teyzemin kızının üstüne yaptık küçük bir mebla tuttu. Ama benim kendi eşyalarım var lcd tv tüplü tv netbook falan bunların faturası kendi üstüme. Gelen hacizcilere bu eşyaların faturasının benim üstüne olduğunu ibraz etsem haczetme işlemi durur mu? Yoksa geldiklerinde eşyaları saklayayım başka çarem yok.. 650 tl için maalesef 2022 aylığı yetmiyor.

Üst Alt