Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babamın emekli maaşını alırken 2022 maaşı alabilir miyim?

frenc

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
35 yaşındayım, %44 raporluyum, evliyim, 2 çacuğum var. yeşil kartlıyım.... .rahmetli babamın ssk emekli maaşını alabilir miyim?
teşekür ederim yanıtlarsanız

Babanın emekli maaşını alırken aynı zamanda da 2022 maaşı alabileceğinimi soruyorsun?

yanlış oldu özür.şu an hiç bir maaş almıyorum.2022 müracatım var ama onu iptal edip babamın ssk maaşını alabilirmiyim.pek bilgim yok

Alabilirsin. ama hangisi daha çok maaş veriyorsa onu hesaplayıp ona göre karar verin. %44 sakatlık raporun olduğuna göre üç ayda 540 tl çivarı alırsın. muhtemelen babandan alaçağın maaş bundan fazladır ssk ya sorup net rakamı öğren ona göre bir karar verirsin. bu arada 2022 ye başvurunun üzerinden zaman geçmişse içerde belli bir miktar paran birikmiştir benim önerim 2022 maaşının bağlanmasını bekle birikmiş paranı al daha sonra şartları değerlendirip babanın emekli maaşı için başvuruda bulun.

evet çok sağolun, öğrenmek istediğim buydu.ALLAH razı olsun.

Üst Alt