Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Babamdan Bağkur'luyum. Diş bakımımı özel doktorda ücretsiz yaptırabilir miyim?
evet ben yaptırdım verdigim paranın %90 ı sgk 4 ay sonra verdi aslında 2 ay veriyor ama DR yüzünden 4 ayda aldım çünkü tedavi bitince dişinin film çektir cd si al ver sgk ancak öyle alırsın ben parayı 15 gün oldu alalı bunları yap alırsın
SGK (ssk,bağkur ve emekli sandığı)nın diş tedavi ve protezlerinizin bedelini ödemesi için devlet hastanesinden veya ağız diş sağlığı merkezinden sevk edilmiş olmanız gerekir.bunun için de özür oranınızı gösteren sağlık kurulu raporu(%40 ve üzeri )olmalı sevkinizi aldıktan sonra tedavinizi yaptırıp,fatura ile birlikte sevk aldığınız hastaneye faturayı onaylatıp SGK ya teslim edersiniz. protez yapıldı ise protez bedeli üzerinden çalışanlardan , emeklilerden kesinti yaparak kurum size öder. bu tamamen sizin hekim ile anlaşmanıza bağlı.
biz hastalarımızdan ücret talep etmiyoruz. izmirde olup da bu haktan yararlanmak isteyenler için özel pınar ağız&diş sağlığı polikliniği pnrdis@gmail.com