Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babam 80 yaşında ve evi bana vermek istiyor..?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
217
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 7 kardeşiz babam kaldığımiz evi sana vereceğim diyor diger kardeşler gelip bakmıyorlar sen bakiyorsun oglum diyor ben onlari yetistirdim büyüttüm mal mülk sahibi oldular sen sen perişan olursun EVI sana verecegim diyor ne yapmam gerek

İmkansız tapu için rapor istenir

ne güzel işte hiç kaçırma bu fırsatı hemen evin tapusunu üzerine al yalnız tapu masrafı biraz tuzlu olabilir parasını ona göre ayarla belediye den rayiç bedeli iste...
bizde 4 kardeşiz babam hayattayken bende evin tapusunu almak istiyorum ama tapu masrafı için param yok ... :( :( :(

hımm bu yorumdan bende anlıyorum ki , yaşlı ebeveynimiz varsa bakımını üstlenmek onların sevgisini kazanmamıza vesile olabiliyor.

bende böyle bir bilgi arıyordum , doğrusu mal mülk için değil ve fakat annemin babamın sevgisini kazanmak evet bu bir amaç olabilir.

teşekkür ederiz.

Yaşĺı olduğu için sağlık raporu aĺsa biĺé,
Diğer kardeşĺer mahkeme ile geri aĺırĺar evi

Babanıza akıl sağlığı yerindedir raporu çıkarmanız gereklidir babanızın vefatı halinde kardeşleriniz hak iddaa edebilir sorun yaşamamanız için hepsinden muhaffakname almanız gereklidir

babaniz bunu teklif ediyor ama, tatlilikla anlatin, almayin.
basiniz dinc olsun.
uc gunluk dunya malina tamah ederek butun kardeslerinizle kotu olur, haksiz mal edinirsiniz.
babanizi memnun edin isini gorun, duasini alin o size yeter

Yapman gereken tanıdık güvenilir birine satisini yapın iki ay sonra o kişiden tapuyu senin üzerine alman.bu şekilde olursa hak idda edemezler.Aksi takdirde babana akıl sağlığı yerinde raporu alsanda baban vefat ettikden sonra kardeşlerinden birisi dava acarsa 10 yil icinde taouyu bozar mahkeme en sağlamı 3 kişiden tapuyu üzerine almak yakın akraba olmayan birisi olma şart.

başkasına tapuyu geçirsen de sonradan alsanda şimdi alsan da tapuyu üstüne eninde sonunda kardeşlerinle YÜZLEŞECEKSİN ne kadar zengin olurlarsa olsunlar o evde onların da hakkı var. ENİNDE SONUNDA ALIRLAR .MAHKEMELER ONLARDAN YANA ÇÜNKÜ HAKLILAR.siz bunu düşündüğünüze göre kardeşlerinizle aranız da iyi değil gibi ...en doğru olan gidip onlardan izin istemek .sonra gaztelerde o onu vurdu şu bunu vurdu haberlerine konu olursunuz.

Üst Alt