Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

B sınıfı olan ehliyetimi H sınıfı olarak değiştirmek istiyorum. Ne yapmalıyım?

Quo Vadis

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bülent üstad selamlar, sanırım en doğru bilgiyi sizden alabilirim.

Benim B sınıfı Ticari amaçla kullanamaz yazılı ehliyetim var ve bunu H sınıfı ile değiştirmek istiyorum.
Raporum %40 ve raporda işe girebilmesi için verilmiştir yazıyor
Ankara emniyet müdürlüğüne bugün " raporda h sınıfı ehliyet ile araç kullanabilir" ibaresi olması zorunlum diye sordum gelen cevap gerekmediği yönünde oldu.
Bu durumda eski ehliyetimi değiştirmek için izlemem gereken yol nedir?

Teşekkürler.

Yanlış cevap vermişler...
Raporda H sınıfı ve ayrıca gerekliyse "özel donanım" ibaresi olmak zorunda... Ve, dahası, H sınıfına dönüştürmek için sürücü kursuna yazılmanız ve sadece direksiyon sınavına girerek bunu hak etmeniz şart.

Ve, unutmayın, özel donanım ibareli H sınıfı sürücü belgesi alırsanız, şahsınıza ait özel donanımlı aracın dışında hiç hiç hiç bir aracı kullanamazsınız.

Çok teşekkür ederim.
Bundan anladığım; " H sınıfı ehliyet ile otomatik araba kullanabilir" yazdırmam gerekiyor başka otomatik araçta kullanabilmem için.

Üst Alt