Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

B sınıfı ehliyetimi, H sınıfına nasıl çevirtebilirim?

jengis

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
ben 20 yaşında engelli oldum. şimdi yaşım 35-36 B sınıfı ehliyetim var bunu H sınıfına çevirmek için yeni baştan yok kurs, ilkyardım, motor sınava mı gircem yoksa ehliyeti vericem b yi silip H mi yazıcaklar. özür derecem 2.derece %63 saygılar

hop diye B'yi sil H'yi yaz olmaz önce H sınıfı ehliyet alabilir rapor çıkartman lazım.H sınıfı ehliyet alanların motordan muaf olduğunu biliyorum.bence bir sürücü kursuna sor

Hastahaneden özel tertibatlı araç kullanabilir ve H sınıfı ehliyet alabilir yazısı olan bir heyet raporu alacaksın.Aldıktan sonra gidip sürücü kursuna yazılacaksın.Sadece direksiyondan sınava giriyorsun.Kurs herşeyi hallediyor, en sonunda gidip trafikten H sınıfı ehliyetini alıyorsun.Bu heyet raporuyla ÖTV'den muaf arabada alabilirsin...

bildiğim kadarıyla devlet hastanesinden heyet raporu alıcaksın raporda özel tertibatlı veya otomatik vites araç kullanır yazdırman gerekiyor sen hangisini daha kolay kullana biliyorsan onu yazdır örnek manuel yazıldıysa otomatik vitesli hiç bir aracı kullanamazsın kanunen yasak bunu unutma raporu aldıktan sonra kursa git ortalama 400 tl kurs ücreti sıkı bir pazarlıkla daha uyguna çeke bilirsin sen sadece direksiyon dan sınava giriceksin yazılı sınavlardan muaf olucan b ehliyetini h sınıfa çevirdiğin için kurs sertifikayı verince iş tafik büroya kalıyor oda ellerinden öper.;)

hasta özel tertibatlı (elden kumandalı) araç kullanabilir, h sınıfı ehliyet alabilir.

bu şekilde hastaneden rapor çıkartacaksın hem ehliyet için hemde ötvden muaf araba için zaten raporun aslını sana geri veriyolar araba içinde ehhliyet içinde

sadece direksiyon sınavına gireceksin pazarlığını iyi yap kurs için

cvp yazan btün arkadaslar ttşk.ler

Üst Alt