Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

B sınıfı ehliyetim var. H sınıfı ehliyet ve araç alımı hakkında..?

izmir72

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
h sınıfı ehliyet ve araba almak için ne yapmam lazım
b sınıfı ehliyetim var %40 yeter mi raporum
yaklaşık 8-9 senelik ama üzerinde sürekli ifadesi var bi de verilme sebebi iş için dior araba almak için tekrar mı rapor çıkarmam lazım .. lazım ise işim zor artık %40 alamıyorum devlete göre eskiden yarı özürlüyken şimdi çeyrek özürlü sınıfına kondum iyi mi kötü mü anlamadım :)

h sınıfı ehliyetin varsa yüzde oranının bir anlamı yok yani alabilirsin .hastaneden ötv den yararlanıp araç almak istiyorum h sınıfı ehliyetim var diye bir dilekceyle baş vur zaten onlar seni yönlendirir.önemli olan h sınıfını ehliyetinin olması ve senin kullanman .

b sınıfı ehliyet içinde sürücü kursuna baş vur sadece direksiyon sınavına gireceksin.çevirmek içinde gene hastaneden rapor alman lazım h sınıfı ehliyet alabilir diye.500tl den fazla verme hepsi içinde aklında bulunsun.

Burada öemli olan şey sakatlığınız. Daha doğrusu, hangi uzvunuzu kullanıp kullanamadığınız. Rapor oranının hiç bir önemi yok...

Üst Alt