Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
B sınıfı ehliyeti olanlar H sınıfı ehliyet için ne yapmalılar?
eğer b sınıfı ehliyetin varsa ve h sınıfı alacaksan kursa gitmene gerek zaten sen fazlasıyla dersleri almışsın. ben direk trafik e git ordan yaptırıyorlar. sürücü kursları ile alakası yok
benim B sınıfı ehliyetim vardı özel tertibatlı araç kullanabilmek için H sınıfı ehliyeti almam gerekiyodu ben ehliyetimi emniyet genel müdürlüğüne gittim H sınıfına çevirdim raporunuzla gidiosunuz bi günlük işi var yani hemen değiştiriolar. sanırım 25 tl idi yanlış hatırlamıosam
eğer h sınıfı alır rapurun varsa emniyete gidecen yaptıracan zaten sen bütünd ersleri almşsın. zaten b sınıfı ehliyet h sürebilir ama h sınıfı b sınıfı ahliyetli aracı süremez. kursa gitsen sen hangi dersi alacan akıl var mantık var. tamman sürücü kursların oyunu
Benim bildiğin sürücü kursuna başvuruyorsunuz, sağlık raporu aldıktan sonra ,sürücü kursunun sadece tertibatlı araba ile direksiyon kursuna giriyorsunuz, milli eğitimdeki sınavda da sadece tertibatlı araçla ,direksiyon sınavına giriyorsunuz.