Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

B sınıfı ehliyeti H sınıfına dönüştürmek istiyorum..?

DeLi_DoLu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Benim %70 raporum var ama ß sınıfı ehliyetimde var. Çünkü ehliyeti rapordan önce aldım şu an normal araç kullanabiliyorum ama ileride ne olacağı bilinmez.
ßen şimdi ß ehliyetimi sınava tabii tutulmadan H ye çevirebilir miyim acaba ? veya H almak için müracaat etsem bi sorun çıkar mı.

H sınıfı ehliyet için sağlık raporu çıkartacaksın. Sonra o rapora karşılık sürücü kursuna yazılacak ve sadece direksiyon sınavına girerek H sınıfı sürücü belgesi alacaksın...

B Sınıfı EHLİYETİ h SINIFI eĞLİYETE ÇEVİREBİLİRMİYİM

2000 yılında B sınıfı ehlıyet almıştım. 2002 de engelli oldum.o zamandan beri ehliyetimii değ,iştirmedim. şimdi ehliyetimi H sınıfı yapmak istıyorum

Bunun için hangı yolları izlemem ve neler yapmam gerekıyor.neler isteniyor
Konuyla ilgili arkadaşların yardımlarını beklıyorum

cevap yazan olmadı.. cevabımı buldum. bu konuda bılgı almak ısteyenler için

B Sınıfı Ehliyeti –H- Sınıfı Ehliyet Çevrilmesinde Yapılan Değişiklikler

YAPILMASI GEREKENLER

1. Öncelikle tam teşekküllü devlet hastanesinden H sınıfı sürücü belgesi alabilir diye sağlık raporu almak.
2. Özel donanımlı aracı bulunun bir sürücü kursuna giderek sadece direksiyon sınavına girmek
3. Oradan alınacak H sınıfı sürücü adayı olur belgesi ile emniyet başvurmak
4. Dilekçe ekinde alınan sertifika eklenecek ve ehliyetiniz H sınıfı olarak değişmiş olacaktır.​

Üst Alt