Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Az kullanılmış Cleg protez arıyorum

İsmail_protez

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Cleg protez arıyorum temiz az kullanılmış

Merhaba hidrolik ekleme ihtiyacımız var ottobock marka cleg de olur 3r80

5546505472

Cleg 3 ve cleg 4 mevcuttur. Iletisime geçebilirsiniz.

Yahu bu adam protez alıp satıyor. İhtiyaç sahibi değil, kullanıcı değil. Pirim vermeyin Allah aşkına. Engelliler fahiş fiyatlar yüzünden kendilerine uygun bir yol bulmaya çalışırken bu işin ticaretini yapmaya çalışıyor. Lütfen ihtiyaç sahiplerine ulaştırın elinizdeki ürünleri. İnsanlara biraz vicdan ve merhamet diliyorum Allahtan.

Yeni bir cleg 800 bin tl olmuş. Keske daha cok 2. El ticareti yapilsada yenisini almaya imkani olmayanlar yararlanabilmis olsa.

Cleg 3 diz eklemi + sarj aleti 25 bin tl
Cleg 4 diz eklemi + sarj aleti 70 bin tl
Son fiyatlaridir. Ilgilenenler 0554 658 6684 bu numaradan iletisime gecebilir.

Teşekkürler benim için çok pahalı 🤦🏼♂Allah yardımcımız olsun biliyorum bu cihazlar firmada daha pahalı burada daha uygun ama bütçe işte 🤦🏼

hüseyin yılmaz
Huseyin bey vermis oldugum numaradan benim ile iletişime gecebilirmisiniz. Size baska sekilde yardimci olmak isterim.

Üst Alt