Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aynı İlanlar İşkur Sitesinde Dönüp Duruyor! İşkur ceza uygulamıyor mu?!

Arıkan

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
0
Takip ediyorum Aynı İlanlar sürekli dönüp duruyor alım yok cezai işlem yok bu nasıl bir iştir boşu boşuna mülakatlara girip çıkıyoruz . Yazıktır ya boşu boşuna milletle dalga geçmeyin cezai işlem uygulanmıyor boşu boşuna mülakat alım yok çok kere konuyu şikayet ettim sonuç yok

işkur da aynı firma ilanları dönüp duruyor

İşkur da aynı firmaların ilanları dönüp duruyor alım yok bişiy yok bu nasıl bir düzen aynı firmalar aynı firmalar cezai işlem yok boşu boşuna toplu görüşmelere girip çıkıyoruz sonuç hiç bir alım yok 15 gün sonra bir daha ilan veriliyor tekrar tekrar

İş ilanı çok olsa da alım yok, bazen de alım yapılmış ilan yayında tutulmaya devam ediliyor. Amaç ne hala anlamış değilim. Zaten piyasa fena durumda. Şirketler elindeki elemanı da çıkarmaya başladı. İnşallah tez vakitte düzelir.

Neresi fena durumdaymis vallaha benim gördüğüm milletin keyfi yerinde.

Lise mezunu bir arkadasim daha yeni ise girdi günde 7 saat haftada 35 saat çalışıp asgari ucret alıyor keyfide yerinde

Doğrusu nasıl mutlu oluyor bu şartlarda pek anlamis degilim

Genç işsizlik sayısı her şeyi gösteriyor aslında.

@Engelsizbiz

Özel Bankalarda İşten Çıkarma Depremi

• [FONT=Roboto] son 1 yıl içinde [/FONT]Akbank[FONT=Roboto], 44 şube kapattı ve 1653 çalışan ile yollarını ayırdı.
    [/FONT]
  • Türkiye[FONT=Roboto]'deki operasyonunu satma kararı alan [/FONT]HSBC[FONT=Roboto] bu süreçte 20 şube kapattı ve 211 çalışanına 'yeniden görüşmek üzere...' dedi.[/FONT][FONT=Roboto]
    [/FONT]
  • [FONT=Roboto]Fransız bankası Societe Generale [/FONT]Türkiye[FONT=Roboto]'de çok bilinen bir banka değil. Buna rağmen 15 şube kapattı ve 146 çalışanına 'Biz artık buradan gidiyoruz, kendinize iyi bakın.' dedi. [/FONT]
  • [FONT=Roboto]Anadolubank, 6 şube kapattı ve toplam 214 çalışan ile yollarını ayırdı.[/FONT]
  • Alternatifbank[FONT=Roboto] 73 olan şube sayısını 64'e indirdi ve 185 çalışanına 'elveda' dedi.[/FONT]
[FONT=Roboto]

[/FONT]

[FONT=Roboto]
[/FONT]

Bankalar krizde onda haklisin ama onlarda millet krizdeyken krediyle cifciyi esnafı batırıp kaarina kar katip 10 misli büyüdü geçen on yılda o günlerine saysinlar kedi her zaman ciğer yemez. Millete verdikleri kredilere karınca duvasi gibi sözleşmelerle borcuna dokuz kere faiz koyarken dusunseymisler zaten milletin anasını ağlattılar kazandıkları paralarla 9 tane ülke kurulur doğru degerlendirseymisler.

SphiNX

Nereye Gidiyoruz? Farkındalık Nedir? Gözü Kör Olana Acırsınızda Gönlü Kör Olana? Yola Devam.
Biraz Felsefi oldu ama ne yapalım benden de bu kadar.

TahaAY
Yazdıklarım ülkenin şuan ki durumuna azda olsa ortaya koymakta kredi faiz oranları 1.04 den 1.25 e yükseldiği bi durum bankalar küçülmeye gitmek de bu durum iyi değil...

Ya benim derdimi kimse anlamıyor işkur ceza kesmiyor boşu boşuna toplu görüşmeler girip girip çıkıyoruz mesele bu

Sorunda burda dostum düzen kapitalist zenginlerin keyifine keyif katması için var. Esas işçilerde onların uşakları banka CEO ları bir de utanmadan bankalara Türk bayrağı asarlar. Sen Türkiye için ne yaptın ki Türk bayrağı asarsın sen sadece Türkiyedeki 25-30 kişinin bankasısın.

Arıkan dostum yerden göğe haklısın ben bimere de yazdım ama sonuç bir bakıma ben haksız çıktım uzun zamandır dikkat ettiğim konu ise işkur işverenden yana ve devlete nerden sokabilsek diye bakan memurlar ile dolu ve normal işe yerleştirme varken tüm hakların devlet tarafından ödenen İEP nı işverene sunmaktalar ve her ilandan da tahminim prim yada bir ödül almaktalar

Üst Alt