Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aynı hastalığa verilen rapor oranlarındaki farklar!?

womanizer

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
ablamın % 94 raporu var. alacagı sakat maaşı 740 ytl. benimle aynı engeli taşıyan (friedrich ataxia) kuzenımın raporu % 76 ve maaşı 770 ytl.
benim durumum kuzeninin durumundan daha kötü. yaşım gereği ve dr lar % 66 yı bile çok görüyolar. ve maaşım 490 ytl. asıl ilginç olanı kuzenımın kardeşindede aynı hastalıkdan var ve yuruyo sadece S çizerek. ve raporu % 90.
bana bu durumu biri açıklayabilir mi?

şaka gibi demi! yada öss sınavlarındakı havuz problemleri. avrupada benımle aynı dertden müzdarip bi arkadaşım AYLIK 1200 euro alırken benim 3 AYDA 490 ytl almam eşitlik mi? 25.01.2006 yılında ağır zihinsel engelli birinin işlemlerine başladık raporu % 91 & 84 % 94 geldi. 3 defa onaylanmadı. ta ki 22.01.2009 a kadar. bu nedemek? yazı turamı atıosunuz be ALLAHSIZLAR.

Yeni yönetmelikle hastalıklara verilen oranlar düşürüldü. 16.07.2006'dan önce alınmış raporlara göre verilmişse o yüksek oranlar...
Eğer varolan yönetmeliğe göre sakatlık oranının daha yüksek olduğunu düşünüyorsan, il sağlık müdürlüğü'ne itiraz etmen gerek.

Üst Alt