Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı anda hem evde bakım maaşı hem de 2022 maaşı..?
kardeşimde 3 aylık maaş alıyor.rapor oranı arttığı için maaşını yükseltmek istedik bu yüzden yeni raporla evde bakım aylığına başvurmamızı söyledi görevli memur.bu yeni maaş bağlanırsa önceki aldığı maaş kesilmeyecek mi?
esraata bakım maaşını annen alıyor sende 2022 den aylık alabilirsin Ancak 2022nin kişi başı aylık geliri çok düşük 87tl onun için eve giren toplam para kişi sayısına bölündükten sonra 87 tl yi geçmese alabilrsin aksi halde alamasın
evet ben yenı birşey duydum ikisi bir alınamıyormuş birisini almak gerekıyormuş benım gelırım uygun 2022 alıyorum annemın üzerine alsam
böyle birşey var mı yanı ikisini alabiliyormuyuz bilen birisi açıklarsa sevınırım
tamamen gelır durumuna baglı,
gıt bulundugun ılçenın defterdarlıgına başvur,
2022 baglanırken tüm malvarlıgına da bakıyorlar, onun ıcın 2022 krıterı olan aylık 87 lıra yı gecmemelı hususuna takılma, bu farklı sekılde hesaplanıyor kurumca. ok