Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayla filmini alt yazılı izleme

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
286
Reaksiyonlar
259
bır ısıtme engellı olarak turk fılmlerıne hıc gıtmem. sebebı altyazı olmuyor:(hep yabancı fılmlere gıden ben su meshur ayla fılmıne gıdım dedım. yabancıların oldugu yerlerde altyazı var. ama azcık.epey canım sıkılsada medyadan fıkrım oldugundan genede zevkle ızledım.duyanlar kacırmasın.
babasını sevenler kacırmasın. oyle guzel ıslemıslerkı baba sevgısını, ah ne olurdu altyazılar olaydı yada ben duyaydım:(

Bende gittim çok güzeldi cihazla anlamıyonmu hiç cnm

Filmin konusu nasıldır lütfen anlatır mısınız☺

Bende gittim çok güzeldi cihazla anlamıyonmu hiç cnm
kendımı bıldıgımden berı dudak okuyorum. hayatımda hıc televızyonun ne dedıgını, telefonda konusuldugunu,arkam donukken konusulanı anladıgımı hatırlamıyorum.koklear ımplantı sırf telefonla konusabılmek ıcın taktırmıstım. ozaman cok gayret etsemde hıcbısıcık anlamadım.
alt yazılı fılmler sagolsun yanı:eek:bız ısıtmeyenlerden bı altyazıyı kıtan turk medyası bızlerı yabancı kulturlere ıttırıyor.

shukufebende çok istyom dudak okuma nasıl öğrenirimki işaret kursuna gtcem orda öğretrmiki

Duymasanda filmi ağza bakarakmı anlıyon nedemiş

flora19 dudak okuma öğretiliyomu bilmiyorum ama engelini bilen annen baban ablan abin kimin varsa yani onlarla uygulama yapabilirsiniz kulagini kapat parmaklarınla dudaklarini okumaya calis önce tane tane konussunlar sonra yavas yavas hızlandırirsinz konuşmaları eminim faydası olacaktır kucuklugmden beri dudak okudugumu bilirim hic ogreneyim bileyim demedim istemsiz kendiliğinden biliyorum ben miy miy konusanlari dudak okuyarak anlıyorum fisildayanlari falan :) bnden kacmaz detayci ve dikkatli biri olduğumdan :) anlamayacagimi hissettigim kisilerin agzina ister istemez dudak okumak için kayyo göz :) duyyom ama dudak okuma ile garantiye alıyom işimi. .

Son düzenleme:
korede savasan kahraman mehmetciklerimizin nasil yufka yurekli, insancil merhametli oldugunu,orada sehit dusenlerin mezarlarini gosteriyor film.insan isyan ediyor siyasilerin menfaati icin vatan evlatlari dunyanin obur ucunda sehit dusuyorlar.

aynen simdiki suriyeye gonderilen askerlerimiz gibi. kacak suriyelileri burada beslerken.

Üst Alt