Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayakta uzun süre kalmayı gerektirmeyen işlerde çalışabilmek için ne yapmalıyım?

saray59

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
18 yaşındayım 1.5yaşında beyin cerraği doktoruna oğmurilik ameliyatı olmuşum 6yaşında sol ayağımın içe basmasından dolayı ayaktan ameliyatım var gecirdiğim ameliyatlardan dolayı sol bacağım da çok az bir inçelik vr sorun dehil.şimdi okulum bitti işe girip çalışmak istiyorum yalnız ayakta fazla durunca yoruluyorum.işyerinde sorun teşkil edebilir endişisindeyim.eyete başvurup nasıl bir sonuç çıkar yada çalışma şartlarımla ilgili bir rapor alabilirmiyim.biraz aydınlatırsanız memnun olurum.SAYGILAR..

Bir devlet hastanesinden hangi şartlarda çalıştırılamayacağını belirten bir rapor alabilirsin aslında. Ama bu tür bir rapor özel sektörde iş bulmanı çok zorlaştırır. Bence rapor almaktansa iş ararken seni bedenen çok fazla yormayacak işler araman daha makul.

Üst Alt